Skip to content

Jak si udělat hru co nejtěžší

bukvabukva Member Posts: 71
Já už mám zase dohráno a tak chci začít znova tak, aby mi hra co nejdýl vydržela a nejvíc mě bavila. Proto Vás prosím o vaše nápady a typy na zvýšení obtížnosti
Ať už ze začátku volbou obtížnosti v nastavení, špatným rozdělením bodů do vlastností, nelogickým, nebo kontraproduktivnim chováním (se jako hovado :)) při plnění questů, chování proti přesvědčení ...případně nějakým modem pro bg:ee .

Díky za odpovědi

Comments

  • irendieirendie Member Posts: 421
    No na atributy si jenom hoď, a pak to neupravuj, můžeš házet i víckrát abys měl horší staty. Pak si vem do družiny nejhorší postavy co potkáš (nemyslim přesvědčením). Nazačátku nekupuj helmy (nepřátelé ti pak můžou dát critical) a nastav nejvyšší obtížnost.
  • PJ_TreworPJ_Trewor Member Posts: 153
    No každej ať si hraje podle toho, co ho baví, ale záměrně hru kazit špatnými rozhodnutími, mi přijde už jako extrém. Pokud to chceš hrát, aby to bylo co nejtěžší, tak si počkej, než vyjde mód SCS upravený pro BGEE, který vylepšuje AI nepřátel. A pokud nechceš čekat, tak nejjednodušší je prostě hrát co nejvíc role-play. Tzn. snažit se to hrát co nejvíc reálně. Žádný přespávání v podzemí po každý jedný bitvě, žádný využívání chybných herních mechanismů, žádný ničení nepřátel skrytých mimo dohled družiny, atd. Taky můžeš vyzkoušet hrát solo, tzn. celou hru proběhnout jenom s jednou jedinou postavou.
  • bukvabukva Member Posts: 71
    diky za odpoved, o tom modu jsem nevedel. snad se tu pak nekde obevi :)
Sign In or Register to comment.