Skip to content

Ön Sipariş SSS

NooneelseNooneelse Member Posts: 23
edited August 2012 in Türkçe
Merhaba, spor hayranları! Bu başlık ön sipariş'in zor ve bulanık sularında yolmanıza yardım etmek için burada.

S: Ön sipariş verir isem elime ne geçecek? Hmm? NE BUNU BU KADAR HARİKA YAPIYOR?

C: Son fiyat üzerinden 2$ indirim, forumlarda kullanabileceğiniz ve ön sipariş vermeyen ( "Norms" olarak da bilinirler ) kişilerin görünce kıskançlık ile kusmasına sebep olacak özel bir forum rozeti, VE oyunu daha çıkmadan önce indirme özelliğine sahip olacaksınız. Bu sayede oyun çıktığı an kafa kırmaya başlayabilirsiniz.

S: Diğer platformlarda da ön sipariş verebilir miyim?

C: Mac App Store, App Store ve Google Play bildiğimiz kadarı ile şu an ön sipariş'i desteklemiyor.

S: Ön sipariş ne kadar sürecek?

C: 18 Eylül'e kadar, yani PC versiyonu çıkıncaya kadar Baldur's Gate: Enhanced Edition'ı ön sipariş edebilirsiniz. Bu tarihten sonra Fiyat indiriminden yararlanamaz ve forum rozetine sahip olamassınız.

S: Eğer BG:EE'yi bir platformda alırsam diğer platformlarda da almam gerekir mi?

C: Ne yazık ki Evet. Tüm platformları tek bir paket olarak satsaydık harika olurdu fakat ne yazıkki bu özellik birlikte çalışacağımız büyük marketlerde de yok. ( App Store, Google Play, etc )

S: Ön sipariş verince hesabımdan para ne zaman çekilecek? Eğer geri ödeme istersem, nasıl olacak?

C: Anında. Hatta, artık çoğu internet trafiğinin fiber optik kablo üzerinden olduğunu düşünürsek, ışık hızında diyebiliriz. Geri ödemeler için, support@beamdog.com ile iletişime geçebilirsiniz.

S: Ön sipariş yaptım, FORUM ROZETİM nerede?

C: Tüm rozetler yakında, forumumuz üzerindeki bir özellik devreye girdikten sonra dağıtılacaktır.

S: Baldur's Gate: Enhanced Edition, iPad ve Android versiyonlarından daha pahalı. Burada Ne yapmaya çalışıyorsun, seni budala?

C: BG:EE'nin PC ve Mac sürümleri oyun için yaratılmış tüm içeriğe ve tüm yenilemelere sahip olarak gelecek. iPad ve Android sürümleri ise yeni içeriğe sahip olarak gelmeyecek ve bunları yazılımın içinden ayrıca satın almak sorunda kalacak. Eğer iPad ve Android üzerinde tüm bu eksta içerik satın alınır ise, son fiyat PC ve Mac versiyonları ile aynı olacaktır..

S: Baldur's Gate: Enhanced Edition hangi formatlarda yayınlanacak?

C: Baldur's Gate: Enhanced Edition Beamdog üzerinden yayınlanacaktır. İsterseniz direk BG:EE kurulum dosyasını indirebilir veya oyunu Beamdog kullanıcı yazılımı üzerinden indirtebilirsiniz.

S: Ön yüklemeyi nasıl yapacağım? bir çeşit manyetik levitasyon cihazıyla mı yoksa dikey jetler ile mi?

C: BG:EE kurulum dosyası oyun verilerini önceden indirmenize olanak verecek ve çıkış tarihinde çalışır hale gelecek. Eğer oyunu Beamdog kullanıcı yazılımı ile indirmeyi seçerseniz, yine tüm dosyaları önceden indirebilirsiniz, yine aynı şekilde oyun çıkış gününde aktif olacaktır.

S: Oyunu kurulum dosyası olarak veya Beamdog kullanıcı yazılımı üzerinden kaç kere indirebilirim?

A: OYUNU SONSUZ SAYIDA İNDİREBİLİRSİNİZ. Evde Canınız mı sıkıldı? Fazladan bandwidth'iniz mi var? Oyunu silin ve hemen tekrar indirin, çok eğlenceli!

S: BG:EE'de hangi diller mevcut olacak?

C: Kendi postlarımdan alıntı yapmama izin verirseniz:
İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca (EFIGS) çıkış tarihinde oyunun içinde olacağı kesinleşmiş olan diller ve tüm diller tek bir sürüm üzerinden çalışacak.

Lehçe de dahil olmak üzere, daha pek çok dil yolda, fakat şu an için bunu dogrulamak mümkün degil. Bu diller hali hazır Dil forumları üzerindeki dillere karşılık geliyor. Umarım hepsini çıkış tarihine yetiştirebiliriz.
S: BG:EE kurulum dosyasını nasıl edineceğim?

C: BG:EE kurulum dosyası çıkış tarihine yaklaşılan haftalarda yayınlanacak.

S: Kullanıcı sürümü veya kurulum dosyası arasında seçim yapmak zorunda mıyım? Niye İKİSİNE DE sahip olamıyorum?

C: İyi, Tamam. İkisine de sahip olabilirsin.

S: Ben kutulu bir kopya istiyorum!

C: Bizde kutulu bir koleksiyon sürümü çıkarmak istiyoruz ve bunun için izin istedik. Henüz görüşmeler devam ediyor.

S: Bu oyun Steam üzerinde olacak mı? Veya GOG üzerinde? Veya Impusle üzerinde? Veya ...

C: BG:EE'nin gelecekte Steam, GOG veya başka bir dağıtım servisi üzerinde bulunması ile ilgili henüz bir yorum yapamıyoruz. Şimdilik geçici olarak BG:EE sadece Beamdog üzerinden satılacak.


Başka sorularınız mı var? Bana sorun ve rastladığım her soruyu cevaplıyacağım. ( orjinal thread altına ingilizce sormanızda fayda var :) )

Comments

Sign In or Register to comment.