Skip to content

Nádoby

NikdoNikdo Member Posts: 40
Toto je diskuze o nádobách.

Které nádoby a kde, lze najít v jakém díle? Já jsem v BG1EE a zatím jsem našel jenom na svitky, drahokamy a lektvary. Na šípy by nějaká nebyla...?

Comments

  • Lynx29Lynx29 Member Posts: 107
    http://www.baldursgate.goo.cz/baldurs_gate/01_tipytriky.php

    tady chodim kdyz potrebuju vedet kde najit nejaky predmet
  • MiraStastnyMiraStastny Member Posts: 813
    Ten link mu asi moc nepomůže, protože mám pocit, že hodně těchto předmětů tam přidala až EE a v těch seznamech ty nový předměty nejsou.
  • Lynx29Lynx29 Member Posts: 107
    edited December 2013
    nadoba na sipy je tusim ve strazcove tvrzi a v tob lze potom najit ruzne nadoby s neomezenou munici, nicmene je samozrejme mozne, ze nejake nove predmety byly pridany i s ee, ja jsem vsak pri hrani na zadne nenarazil
  • PJ_TreworPJ_Trewor Member Posts: 153
    Ten dotaz šlo položit v některém z již existujících témat o BGEE, nebylo třeba kvůli tomu zakládat nové téma. Pás na šípy v BG není. Což ale není v BG1 žádnej big deal, protože většinu hry si střelci vystačí s obyčejnými šípy. Já si přebytečné věci, které by se mi mohly někdy hodit, schovávám v některém z prázdných domů v Beregostu. Když jdu někam, kde tuším, že budu ty věci potřebovat, třeba právě šípy, skočím si pro ně a pár si jich vezmu.
  • NikdoNikdo Member Posts: 40
    edited December 2013
    PJ_Twewor:
    Tak to se omlouvám.
    Nojo, ale jde o to, že když jdu do Durlagovi věže, tak tam je tucet druhů šípů, které se stackují samostatně. Takže vejdu a za pár minut můžu zase do Beregostu. Já si věci skladuji zase u Veselého kejklíře.
  • PJ_TreworPJ_Trewor Member Posts: 153
    Do věže stejně chodíš až ke konci hry, takže je tam můžeš rovnou vystřílet, místo jejich skladování, navíc není třeba mít všechny druhy šípů, beztak se ti určitě jen hromadí a stejně je všechny nepoužíváš. nebo si je případně můžeš nechávat v nějaký truhle přímo v durlagově věži. ale osobně si spíš myslím, že je taháš zbytečně a šetříš si je na složitější souboje, ale nikdy je ve skutečnosti nevypotřebuješ :)
  • sarethsareth Member Posts: 54
    edited December 2013
    Edituj súbor BALDUR.INI a hľadaj sekciu [Program Options]. Do nej pripíš
    riadok: Debug Mode=1
    Ulož súbor a spusť hru. Stlač [Ctrl]+[Space] pre vyvolanie konzoly. Teraz
    presne odpíš jeden z kódov a potvrď ho klávesou [Enter].

    Kódy:
    CLUAConsole:CreateItem("bag02") | Gem Bag - Neera has it. She is in Beregost.
    CLUAConsole:CreateItem("bag03") | Scroll Case - Quest reward from Firebead Elvenhair in Beregost (added in patch 1.0.2011 )
    CLUAConsole:CreateItem("bag05") | Ammo Belt - NOT IN THE GAME
    CLUAConsole:CreateItem("bag06") | Potion Case - Thalantyr in High Hedge sells it for circa 200 gold
    CLUAConsole:CreateItem("bag31") | Bag of Holding - NOT IN THE GAME
  • NikdoNikdo Member Posts: 40
    PJ_Trower:
    Vážně? Já jsem tam šel před Daveornem a toho jsem si udělal jen, abych se mohl dostat do BG, abych si tam koupil Ammo Belt, který tam stejně nemají...
    Ale s tím skladováním souhlasím, u mě se asi jedná o nějakou obsesi.
  • irendieirendie Member Posts: 421
    edited December 2013
    @PJ_Trewor - Já Durlagovu věž dělám skoro na začátku. Nejdřívse trošku naexpim na sirénách a golemech z masa na pobřeží a pak jdu do Durlagovy věže.

    A z šípů jsou pro mě vždy důležité jen šípy pronikání a výbuchu. S výbušnejma šípama, lučištníkem popř. válečníkem a lektvarem rychlosti je finální bitva za pár sekund hotová...
  • PJ_TreworPJ_Trewor Member Posts: 153
    Taky schraňuju jenom šípy pronikání a výbuchu. Ale udělat Durlagovu věž před pátou kapitolou mi přijde jako dost velká výzva :)
Sign In or Register to comment.