Skip to content

POMOC: pokažená postava-nejde dual-class

CaszidyCaszidy Member, Translator (NDA) Posts: 299
Ahoj. Dokázal by mi někdo poradit/pomoct? Hraji BGEE na android tabletu. Moje hlavní postava je fighter-kensai. Tvořil jsem ji s plánem, že si ji pak importuji do BGEE2 a na 13. levelu ji "dual-classnu" na zloděje. Jenže jsem při tvorbě udělal osudovou chybu a zvolil si přesvědčení "zákonné dobro" a neuvědomil si, že zloděj nemůže být zákonné dobro.
Bohužel jsem si toho všiml samozřejmě až teď těsně před koncem BGEE kdy už jsem dosáhnul zkušenostní limit a uvažoval, že bych "dual-classoval" už teď na 8. levelu, abych ještě z BGEE vytřískal nějaké exp. points a jaké bylo moje zděšení, když jsem zjistil, že na zloděje najednou "dual-classnout" kvůli přesvědčení nelze.
Moje otázka tedy zní? Lze nějak změnit přesvědčení přímo ve hře? Nikde jsem tu možnost nenašel, ani herním prvkem nikde (povraždit půlku Mečového pobřeží a snížit si reputaci na minimum, přesto je přesvědčení stále stejné). Zkoušel jsem si na PC nainstalovat EEKeeper, že bych zeditoval uloženou hru, jenže samozřejmě nemám instalaci na PC, mám pouze zakoupené obě android enhanced edition verze. Původní BG na cd už bohužel nemám. Dá se EEKeeper nastavit nějak, abych si do něj nahrál pouze save a v něm zeditoval svoji postavu? Případně existuje nějaký jiný editor, který nevyžaduje přímou instalaci na PC?
Nějaké rady? Předem díky.

Comments

  • CaszidyCaszidy Member, Translator (NDA) Posts: 299
    Tak už jsem to nějakým způsobem vyřešil sám.
Sign In or Register to comment.