rozhazene fonty a pad hry
Hru mam nainstalovanou pres beamdog. Pri spusteni hry normalne najedu do menu vyberu postavy, ale pismo popisku je nahustene na sebe a po vybrani postavy a spusteni hry hra spadne.
Uz se mi to stalo jednou tak jsem lvuli tomu preinstaloval windows a vse bylo v poradku (patch 2010) pak jsem provedl aktualizaci hry na 2011 a problem opet stejny pismo je nahustene a hra pada.
Pouzivam Windows XP SP3 CZ, ovladace gk, ... jsou aktualni.
Zkousel jsem taky hru preinstalovat, smazat konfiguracni soudory hry v user/Dokumenty, ale be vysledku.
Nekde v anglicke casti fora jsem narazil na zminku, ze se jedna o chybu kdy v instalacni ceste jsou nejake "ne asci" znaky.
Behem instalace jsem nechal vse na defaultnim nastaveni.
Uz se mi to stalo jednou tak jsem lvuli tomu preinstaloval windows a vse bylo v poradku (patch 2010) pak jsem provedl aktualizaci hry na 2011 a problem opet stejny pismo je nahustene a hra pada.
Pouzivam Windows XP SP3 CZ, ovladace gk, ... jsou aktualni.
Zkousel jsem taky hru preinstalovat, smazat konfiguracni soudory hry v user/Dokumenty, ale be vysledku.
Nekde v anglicke casti fora jsem narazil na zminku, ze se jedna o chybu kdy v instalacni ceste jsou nejake "ne asci" znaky.
Behem instalace jsem nechal vse na defaultnim nastaveni.
0
Comments
Mě to běží na:
Procesor: Intel Pentium D 3,4 GHz (dvoujádro) presler 2x 2MB L2 cash
Grafická karta: GeForce GT 430
RAM: 2x 512MB DDR2 - dualchanel; 1x 1024MB DDR2
Kdyžtak si zkus sehnat třeba jinej dialog.tlk. To je jediný co takhle můžu poradit.
PS: mám v něm nastavený zelený kolečka u postav tak tam kdyžtak přepiš
'Game Options', 'Color Circles', '0',
na
'Game Options', 'Color Circles', '1',
mel jsem stejny problem, pomohlo nainstalovat aktualni ovladace ke grafice (geforce 9600M GT), bez na stranku vyrobce tve graficke karty a presved se zda mas opravdu aktulani ovladace...
Vsem dekuji a snad je vyreseno.