Błędy po Update 6...
Witam. Zasadniczo odpaliłem ponownie grę i wyskoczył mi Update 6 do pobrania. Szczęśliwy uruchomiłem go...i zjechał mi wszystko. Nie można włączyć polskich napisów (ba przełączyć na jakikolwiek inny język niźli angielski ) a i save wyparowały...Ma ktoś podobnie czy to tylko mój pech...? Kij z językiem, ale save...cóż ich żal.
0
Comments
odkryłeś pewnie bonusowy obszar tak jak z krowami tylko ze tu są białe misie podczas zamieci;p albo podkradłeś najnowszego toolseta jeszcze nieopublikowanego do BGEE ;D
na jednym moim kompie z intelową grafiką też tak mam. z tą różnicą, że najpierw gra nie chodziła w ogóle, a teraz tak. jak u Ciebie. może chodzi o jakieś uśrednienie poziomu wrażeń wszystkich graczy
Bo wy nie wiecie na czym polega prawdziwe RPG. Prawdziwe RPG polega na wyobraźni, a wy chcecie mieć podane na tacy. Musisz sobie wyobrazić przeciwników oraz krajobraz. Ewentualnie możesz delikatnie ołówkiem narysować sobie na ekranie.
A tak poważnie, pewnie niekompatybilność z kartą graficzną.
Jaką masz?
Jak nie pomoże, to spróbuj pogrzebać w opcjach swojej karty graficznej. Ustawiasz ją tak, by włączając BG:EE wszystkie opcje były na "pod kontrolą aplikacji" lub wyłączone.
Tutaj masz temat, jak to zrobić:
http://forum.baldursgate.com/discussion/8268/solution-flashing-screen-glitch-and-other-graphic-issues-lags-freezes-blur#latest
Napisz czy pomogło.
Nie wiem jak to rozwiązać. Pewnie trzeba czekać na kolejny patch. Możesz też spróbować pokombinować z ustawieniami karty graficznej, ale wątpię by to pomogło...
BOO jest ci wdzięczny za to że może skopa tyłki w dobrej rozdzielczości