Będzie trzeba dorzucić cegiełkę. W kolejce czekają już Project Eternity i Wasteland 2, będzie się działo:) Żadnej innej gry nie przeszedłem tyle razy co PST:) I za każdym razem bawiłem się tak samo przednio.
Ja się wstrzymam, z doświadzczenia z PE wiem, że mogą jeszcze mieszać z rewardami, więc pewnie wyślę pod koniec Kickstartera. Ale nieźle dają, zaraz sfinansują:)
Ja się zastanawiam co będzie z biednymi ludźmi którzy będą mieć te wszystkie gry od razu w dniu premiery, tyle zajebistości w jednym momencie, można się jakiejś nerwicy nabawić
A w ogóle to zrobili mnie w jajo. Zamowiłem Project Eternity, bo mi się sprzykrzyło za grą pokroju PST, a tu z nowym Tormentem wyjeżdżają:) Żona mnie zabije...
Tempo zbiórki mają rzeczywiście niesamowite i zapewne bez większego problemu przebiją się przez cele dodatkowe.
Osobiście mam jednak pewne obawy co do nowego Tormenta. Nie jestem przekonany, że Numenera jako świat będzie równie pociągająca jak dedekowy Planescape. Sam wstępny opis też jakoś nie wywołał podobnego efektu jak choćby Project Eternity Obsidianu.
Comments
Żadnej innej gry nie przeszedłem tyle razy co PST:) I za każdym razem bawiłem się tak samo przednio.
Oh man....rozmarzyłem się.
Tutaj dużo piszą o Numenerze.
Gdzieś już tego linka wrzucałem, ale skoro jest temat to zrobię to jeszcze raz.
http://www.rockpapershotgun.com/tag/planescape-torment/
Osobiście mam jednak pewne obawy co do nowego Tormenta. Nie jestem przekonany, że Numenera jako świat będzie równie pociągająca jak dedekowy Planescape. Sam wstępny opis też jakoś nie wywołał podobnego efektu jak choćby Project Eternity Obsidianu.