Jeśli (kupiłeś grę przez beamdog.com) klikasz ikonę na pulpicie i pisze Ci mniej więcej coś takiego: "Please enter the e-mail address you used to purchase the game and your beamdog.com password.", wystarczy się zalogować i to to sprawdza aktualizacje, jeśli zgubiły Ci się dane konta to znajdź folder z grą i włącz ...\Baldur's Gate Enhanced Edition\Data\00766\Baldur.exe to powinno załatwić sprawę bez konieczności logowania się
W przypadku steam pewnie musiałbyś się zalogować na konto steam, to co najwyżej to będzie trzeba zalogować się później.
Z tego co pamiętam pomagało też usunięcie plików: 766.beam i 766.status (najlepiej przenieś gdzieś indziej) gdy było coś nie tak z danymi użytkownika albo coś się źle ściągnięło, możesz też użyć repair install
Powiem tak. Pobrałem program Steam, ale nigdy go nie używałem mógłby ktoś mi podpowiedzieć co mam robić? Wiem wstyd mi Ale jakby nie patrzeć nie po to ściągnąłem grę aby za nią płacić :<
Comments
W przypadku steam pewnie musiałbyś się zalogować na konto steam, to co najwyżej to będzie trzeba zalogować się później.
Z tego co pamiętam pomagało też usunięcie plików: 766.beam i 766.status (najlepiej przenieś gdzieś indziej) gdy było coś nie tak z danymi użytkownika albo coś się źle ściągnięło, możesz też użyć repair install