Frame rate
Chápu, že to může být pro někoho vopruz, že se opět vytahuje toto téma, ale jsem bezradný, potřebuji pomoc!
Nedávno (ještě s patchem 2014) jsem si stáhl (nebo zkopíroval) z tohoto fóra nějaký baldur.ini (frame rate tam byl tuším normálně 30) a hra mi šlapala nádherně.
Po nějaké době nehrání jsem reinstaloval na 1.2.0. a opět je hra nehratelně pomalá, framerate "60" nepomáhá a správný baldur.ini buď nemohu najít, nebo na tento patch nepasuje.
Už to hledám celý den. Chtěl bych si zahrát.
Nedávno (ještě s patchem 2014) jsem si stáhl (nebo zkopíroval) z tohoto fóra nějaký baldur.ini (frame rate tam byl tuším normálně 30) a hra mi šlapala nádherně.
Po nějaké době nehrání jsem reinstaloval na 1.2.0. a opět je hra nehratelně pomalá, framerate "60" nepomáhá a správný baldur.ini buď nemohu najít, nebo na tento patch nepasuje.
Už to hledám celý den. Chtěl bych si zahrát.
0
Comments
Súbor otvor vo WordPade a prepíš :
"'Program Options', 'Maximum Frame Rate', '30',"
na "'Program Options', 'Maximum Frame Rate', '60',".
Iné som nikdy nemenil, prípadne skús môj ini súbor.
http://uloz.to/x2xjU36z/baldur-ini
Díky, ale to přepisování maxima v mém případě nikdy nefungovalo... S tím tvým .ini se mi to taky neopravilo , ale díky za snahu.
Snad pomůže reinstalace windowsů, třeba je to kvůli nějakému stupidnímu viru.
Ještě před tím, než jsi to psal. Nakonec jsem to vyřešil tak, že si vždycky nastavím celý počítač na 1024x768 a pak teprv spustím BGEE. Na mém 1920x1080 monitoru to sice vypadá vyloženě blbě, ale...