Spolszczenia Baldur's Gate EE na chomikuj.pl
Witam. Wyszedłem z inicjatywą stworzenia profilu na chomikuj dla naszego forum, gdzie będziemy trzymać wszystkie pliki ze spolszczenia. Hasło i login będzie dostępne tutaj.
A więc -
login: pan.morderstw
Hasło: baldur'sgate
Sam nie posiadam wszystkiego, w nocy postaram się wrzucić polskie głosy, ale nie wiem czy się wyrobię. Jeśli nie, to myślę, ze do poniedziałku będzie na 90%, gdyż w sobotę wyjeżdżam i wracam nie wiadomo o której. A mgoę działać tylko w nocy, z uwagi na darmowy transfer 1:00-8:00 (chwała Play'owi :P )
Foldery tam już są porobione, nic tylko dodawać. Jeżeli ktoś mógłby dodać ostatni dialog.tlk, bo ktoś potrzebował, to cała społeczność będzie wdzięczna i na pewno góra złota w nagrodę jest wasza
A więc -
login: pan.morderstw
Hasło: baldur'sgate
Sam nie posiadam wszystkiego, w nocy postaram się wrzucić polskie głosy, ale nie wiem czy się wyrobię. Jeśli nie, to myślę, ze do poniedziałku będzie na 90%, gdyż w sobotę wyjeżdżam i wracam nie wiadomo o której. A mgoę działać tylko w nocy, z uwagi na darmowy transfer 1:00-8:00 (chwała Play'owi :P )
Foldery tam już są porobione, nic tylko dodawać. Jeżeli ktoś mógłby dodać ostatni dialog.tlk, bo ktoś potrzebował, to cała społeczność będzie wdzięczna i na pewno góra złota w nagrodę jest wasza
0
Comments
Edit: niestety nie udało się, nie wiadomo czemu na chomikuj pliki wysyła mi z prędkością 30kb/s co jest dziwne, gdy pobiera się już po 900kb/s... bardzo przepraszam tych co czekali, ale nie dam rady. Mogę jeszcze dzisiaj w nocy spróbować, ale wątpię, zęby było lepiej....
Mam dobre łącze nie będzie problemu
Edit: właśnie dodaję parę plików do spolszczenia dwójki, ale nie mam wszystkich niestety.