Wydanie pudełkowe najnowszej odsłony baldur`s gate
Witam wszystkich, założyłem tą dyskusje gdyż ciekawią mnie postępy wydawnicze tejże gry, Chciałbym wiedzieć czy twórcy mają w planach wydać oprócz cyfrowej wersji gry, grę w pudełku. Rzadko czytam wiadomości o tej produkcji ale było by miło jakby ktoś coś napisał i podzieli się tą informacją. A po za tym jak wy będziecie kupować grę, w wersji cyfrowej czy jeśli będzie dostępna wersja pudełkowa to kupicie w pudełku ?. Mnie osobiście interesuje pudełko, nie każdy zbyt chętnie kupuje produkty przez internet (kilka razy się nadziałem), byłem jedną z osób której anulowano key do diablo 3 i od tamtej pory raczej jak kupuje grę czy cokolwiek to idę do sklepu. A po za tym fajnie jest mieć oryginalne pudełko z grą na półce ^^. Pozdro.
0
Comments
Oczywiście sam też mam nadzieję, że ktoś w Polsce zainteresuje się wydaniem tej gry w pudełku. W sumie w historii były już przypadki gdy dostawaliśmy "fizyczne" wersje gier, które na świecie wychodziły w dystrybucji elektronicznej.
Zgadza się, dobrze, że jeszcze muszą pisać, że wymaga steam'a choć człowiek musi się sparzyć żeby zacząć na to zwracać uwagę.
Choć wersje cyfrowe mają o tyle wielki plus, że dają nieraz bardzo duże obniżki cen, nieraz udawało misie kupować dosłownie za pare złociszy świetne gry.
Jednak kiedy kupuję grę w sklepie to domagam się, bym nie był zmuszany do stałego połączenia z internetem, a teraz coraz częściej tak właśnie bywa.