Paides psaxnoume atoma na voithisoun me thn ellhniki metafrasi. Einai psilodyskola ta keimena opws mallon exete dei kai ingame, paizoun gyro stis 25000 grammes pou theloun metafrasi.
Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο χρονικό όριο για την ολοκλήρωση της μετάφρασης;
Γιατί λαό από Ελλάδα δε βλέπω να κινείται...
Fisika den yparxei orio, outos h allos den yparxei periptwsi naxoume teleiwsei mexri na ginei release to game osa atoma kai na eixame. Ta ellhnika molis teleiwsei h metafrasi tha mpoun dwrean san addon mellontika.
Baldur's Gate στα Ελληνικά! Το όνειρο μου πραγματοποιείται! DukeGr σου έχω ήδη στείλει μήνυμα για να λάβω μέρος στο group της μετάφρασης.
Επειδή θέλω διακαώς να παίξω το παιχνίδι στη γλώσσα μας, δεν θα το ξεκινήσω προτού είναι έτοιμη η μεταφρασή- γι'αυτό μάγκες στρωθείτε στη δουλειά! (κι εγώ μαζί σας!)
Παιδιά, δε νομίζω ότι υπάρχει κοινό στο οποίο απευθύνεται μια τέτοια μετάφραση. Είναι παιχνίδι για παίκτες DnD, και είναι μια κατηγορία ανθρώπων που ξέρουν Αγγλικά, αν όχι άριστα οπωσδήποτε αρκετά για να παίξουν ένα τέτοιο παιχνίδι. Και δεν νομίζω να φέρουμε καινούργιους παίκτες που δεν ασχολούνται ήδη με αυτά μεταφράζοντάς το. Θα κοπιάσετε μόνο για την γλωσσική μας υπερηφάνια.
Καλησπέρες και από μένα. Συμφωνώ με τον Μιχάλη. Αν και πράγματι, εφόσον υπήρχε μεγάλη επιθυμία για μια τέτοια μετάφραση, ίσως για να παίξει το παιχνίδι και ο μικρός μου ανιψιός δεν θα ήταν άσχημο. Όμως θα προτιμούσα να χρησιμοποιούσε το παιχνίδι μήπως ξεραθεί να μάθει λίγα Αγγλικά.
Too bad this thread petered off. Would've been sweet to play in Greek. I speak the language as well as my parents were born in CY. Πρέπει να μαζέψετε το κόμμα σας πριν αποταθείτε, xaxa.
Comments
Γιατί λαό από Ελλάδα δε βλέπω να κινείται...
peite to se filous klp mpas kai vroume extra atoma
Επειδή θέλω διακαώς να παίξω το παιχνίδι στη γλώσσα μας, δεν θα το ξεκινήσω προτού είναι έτοιμη η μεταφρασή- γι'αυτό μάγκες στρωθείτε στη δουλειά! (κι εγώ μαζί σας!)
"What are you doing in here?"
Unfortunately not well enough to translate the game though. I wish. I hope they do it.