Cześć, potrzebuję użyć konsoli, ale mam problem. W wszystkich poradnikach mówią o pliku baldur.ini, a ja nie mam tego pliku w głównym folderze gry. Potrzebuję pomocy :[
W Windows 10 ja mam w: Ten Komputer\Dokumenty\Baldur's Gate - Enhanced Edition\Baldur.ini Czyli na dysku: C:\Users\*Nazwa Użytkownika*\Documents\Baldur's Gate - Enhanced Edition\Baldur.ini
Jeżeli nie możesz znaleźć pliku, użyj wyszukiwania w Windows (lupa koło menu start)
Istotne: Systemowy Notatnik może źle pokazywać formatowanie w pliku Baldur.ini. Lepiej użyć wbudowanego w Windows programu WordPad; by to zrobić kliknij prawym na Baldur.ini i skorzystaj z menu Otwórz za pomocą.
Comments
Czyli na dysku:
C:\Users\*Nazwa Użytkownika*\Documents\Baldur's Gate - Enhanced Edition\Baldur.ini
Jeżeli nie możesz znaleźć pliku, użyj wyszukiwania w Windows (lupa koło menu start)
Istotne: Systemowy Notatnik może źle pokazywać formatowanie w pliku Baldur.ini. Lepiej użyć wbudowanego w Windows programu WordPad; by to zrobić kliknij prawym na Baldur.ini i skorzystaj z menu Otwórz za pomocą.