Baldur's Gate: Enhanced Edition türkçe dil problemi
Oyunu son steam indirimlerinde aldım. Ancak oyunun son versiyonunda türkçe dil desteği problemi var.İngilizce gayet düzgün çalışmasına rağmen dili türkçe yapınca menu ingilizce kalıyor,oyun içindeki yazılar kayboluyor.Oyun sürümünü düşürmeyi de denedim.Yama baldurs gate 1.3de de gayet güzel çalışıyorken v2.0.62.2 bu tarz problemler yaşıyor.Nasıl düzeltebilirim?
0
Comments
Ben de aynı sorunu yaşadığımı düşünüyorum seninle...
https://forums.beamdog.com/discussion/36638/icewind-dale-enhanced-edition-ceviri-geri-bildirimi#latest
Şimdilik erkek karakter açtım ve yazısı görünmeyen kısımları, dil ayarlarını değiştirerek geçiştiriyorum fakat can sıkıcı
Sende de mi eklediğim ekran görüntülerindeki gibi bir durum vardı acaba? Bir de, çeviriyle ilgilenen arkadaşlara nasıl ulaşabiliriz? Sanırım bu forum çok uzun süredir boş?
Evet kesinlikle aynı problem.Büyük hevesle geçtim bilgisayarın başına ama erteledim şimdilik
Oyun içinde yama ayrıntılarının bulunduğu yerde proje yöneticisinin bilgileri var. Forum pek aktif görünmediği için forumdaki kişisel hesabına mesaj olarak da yolladım problemi.O ne kadar aktif bilemiyorum tabi
Edit:Kadın karakterde denedim ben yalnızca. Ama ilerlemedim yamadaki hatadan dolayı.Yani ileride ne gibi hatalar veriyor bilemiyorum