BG2 EE Wersja Steam - Bug questa z Solaufein-em
Razzor2142
Member Posts: 1
Witam, tak jak napisałem w tytule, wystąpił u mnie błąd z zadaniem ratowania mrocznej elfki Faere.
Solaufein nie przybywa na miejsce spotkania i nie mogę ruszyć fabuły do przodu, chyba, że wytnę wszystkich w pień lecz wtedy stracę masę PD.
czytałem na forum, że trzeba użyć konsoli i troszkę "pokodzić" problem w tym, że gram rozgrywkę multiplayer i konsola nie działa.
bardzo prosił bym o pomoc, jeżeli trzeba będzie dorzucić jakieś pliki chętnie podeślę.
Pozdrawiam - Razzor
PS. Sam robię gry, i nie wiem jak z gry która działała x lat temu można zrobić grę która działa jak wersja alpha.. nie mieści mi się to w głowie, tym bardziej, że Bugdog chyba nie ma zamiaru naprawiać problemów ze swoją grą..
Solaufein nie przybywa na miejsce spotkania i nie mogę ruszyć fabuły do przodu, chyba, że wytnę wszystkich w pień lecz wtedy stracę masę PD.
czytałem na forum, że trzeba użyć konsoli i troszkę "pokodzić" problem w tym, że gram rozgrywkę multiplayer i konsola nie działa.
bardzo prosił bym o pomoc, jeżeli trzeba będzie dorzucić jakieś pliki chętnie podeślę.
Pozdrawiam - Razzor
PS. Sam robię gry, i nie wiem jak z gry która działała x lat temu można zrobić grę która działa jak wersja alpha.. nie mieści mi się to w głowie, tym bardziej, że Bugdog chyba nie ma zamiaru naprawiać problemów ze swoją grą..
0
Comments
Ewentualnie pomóc mogłaby zabawa zmiennymi przy użyciu jednego z programów do modyfikowania zapisanych stanów gry, ale w tym wypadku wypowiedzieć musi się ktoś lepiej obeznany z tymi aplikacjami.
Natomiast jeżeli chodzi o stan techniczny edycji rozszerzonych to, w porównaniu z tym co się działo podczas premiery odświeżonej jedynki, teraz jest naprawdę doskonale.
Według zapewnień CM studia Beamdog, nowy patch jest w drodze.