Skip to content

Nwn ee satın alma sorunu

ariakas2ariakas2 Member Posts: 80
Selam nwn ee yi satın alamıyorum. Banka işlemi onaylamıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Ziraat kredi kartı kullanıyorum.

Comments

  • denixiusdenixius Member Posts: 4
    Merhaba, ariakas2!

    Neverwinter Nights: Enhanced Edition'ı www.beamdog.com internet sitesinden mi satın almaya çalışıyorsun?

    Tam emin değilim, ancak kur dalgalanmasından dolayı, kredi kartını kullandığın Ziraat Bankası'nın bu konuda bir engeli olabilir. Eğer hassas durumlar için geçerli "fraud" (dolandırıcılık) kontrolü benzeri bir güvenlik sistemi kullanıyorsan ya da Ziraat Bankası'nın bununla ilgili benzer bir güvenlik sistemi devreye giriyorsa, satın almayı bu engelliyor olabilir.

    Eğer güvenlik sistemiyle ilgili bir engel yoksa, muhtemelen kredi kartın yurt dışı alışverişlerine kapalıdır. Bir kez de olsa, bu sebepten dolayı kredi kartın korumaya alındıysa, yurt dışı alışverişlerine yeniden aktif edilmesi için yine bankayla görüşmen gerekiyor.

    Bununla ilgili Ziraat Bankası'yla iletişime geçip bilgi alabilirsin. Bankayla iletişime geçtiysen ve onların tarafında bir sorun yoksa, oyunu Steam'den de satın alabilirsin. Steam'de Neverwinter Nights: Enhanced Edition, TRY üzerinden satıldığı için banka tarafında herhangi bir engel olacağını düşünmüyorum.

    Neverwinter Nights: Enhanced Edition - Steam: https://store.steampowered.com/app/704450/Neverwinter_Nights_Enhanced_Edition/

    Ayrıca, bu banka işlem onayıyla ilgili de kesinlikle bankayla iletişime geçmeni öneriyorum.

    Sevgiler,
Sign In or Register to comment.