BG:EE na tablet
Witam! Nie zauważyłem nigdzie takiego tematu, więc ja zacznę dyskusję na ten temat. Pojawiła się u mnie możliwość zdobycia tabletu, jednak nie jest to IPad
... I tu właśnie nasuwa się moje pytanie. Czy będę mógł odpalić BG:EE wieczorami w łóżku na tablecie z niższej półki, czy jednak wieczorki będę musiał spędzać przy blaszaku? (kupno IPada nie wchodzi w grę) :P

0
Comments
Baldur został zapowiedziany póki co tylko na iPady. Wersja na inne tablety (te z systemem Android) jest podobno tworzona, ale jeszcze nie ogłoszono jej daty premiery - TBA (To Be Annoucement - do ogłoszenia). Trzeba uzbroić się w cierpliwość i obserwować newsy.
Ja sam na weekendzie będę prawdopodobnie już miał Sony Xperię Tablet S i również z miłą chęcią pograłbym na takim tablecie. :P
P.S. Wszystkie rozważania na temat wersji "androidowej" znajdziesz tutaj: http://forum.baldursgate.com/categories/android
Jeżeli tak to niestety, ale raczej nie zdam relacji z tego jak gra się na tablecie
Teraz na mi pad 4 wszystko smiga. Nie wyobrazam sobie grac przykuty do myszy, klawiatury i monitora w jedynie slusznej siedzacej pozycji.