Skip to content

Baldur’s Gate: Enhanced Edition™ Duyurusu

NooneelseNooneelse Member Posts: 23
edited June 2012 in Türkçe
Atari, Wizards of the Coast ve Overhaul Games Baldur's gate ve Baldur's Gate II'nin Gelişmiş Sürümlerinin yapımının başladığını bildirmekten memnuniyet duyar.

image1998'deki ilk sürümünden bu yana, Baldur’s Gate dünyadaki milyonlarca hayranını eğlendirdi ve sayısız ödül kazandı. Bu klasik gizemli, entirikalı ve maceralı destan Dungeons & Dragons™ oyunları için bir standart oluşturdu.

Overhaul Games tarafından yeniden yapıldı.

Overhaul Games yetenekli artist, programcı ve dizayncılardan oluşan takımı, bu zamansız klasiği geliştirmek için topladı. Oyunun ruhuna sadık kalmak için takım orjinal Baldur's Gate yazılımcılarını da içeriyor.

Anlatılmış en destansı hikayeyi yeniden yaşayın

Baldur’s Gate: Enhanced Edition™ veBaldur’s Gate II: Enhanced Edition™, Infinity Engine'in pek çok modern geliştirme içeren yeniden yazılmış versiyonu üzerinde çalışacak.

Tüm zamanların en iyi roleplaying oyunu, geliştirilmiş

Baldur’s Gate: Enhanced Edition™ ile ilgili her türlü bilgi için, www.baldursgate.com adresini ziyaret ediniz, tüm basın soruları için baldursgate@beamdog.com adresine mail atınız.

Kyon

Comments

  • KeriKeri Member Posts: 1
  • FallenPaladinFallenPaladin Member Posts: 9
    Oyunun yeni versiyonunun ekran görüntülerinden neden hiç bulunmuyor? BG ekranını biliyoruz ama yine de insanın EE'den göresi geliyor:))
  • NooneelseNooneelse Member Posts: 23
    açıkçası bi fark yok. sadece bug fix... cross platform, open gl ve yenilikler.
  • FallenPaladinFallenPaladin Member Posts: 9
    hakatten hiçbir fark yok yaw. Bu nasıl HD olacak. İnsanın gözüne biraz alması lazım, az janjanlı görünseydi bari. Tamam oyunu aynı bıraktılar ona oke de, bu da olmamış yaw.
  • cyberarmycyberarmy Member Posts: 128
    Bioware BG1 in kod kaynaklarını kaybettik demiş. Adam gibi bir HD yapabilmeleri için bütün kodları baştan yazmaları gerekecekti, oyunu sıfırdan yapacaklardı yani. 2. oyunda aynı dertten muzdarip olabilir, bilgi vermediler onun hakkında hiç . Grafiklerle ilgili düzenlemeyi sadece 3. oyunda görebiliriz oda yapılırsa.

    Grafiksel anlamda gelişme olarak çözünürlükleri adam gibi desteklemesi var sadece. Tutuyla da yüksek çözünürlük seçebiliyorduk ama Cannon Fodder a dönüşüyordu :) Bu sefer zoom in yapabileceğiz.

    Ki bence BG1 in eski, el emeği 2D grafikleri bile şu zamanda çıkan çoğu grafik fetişisti olan oyundan güzeldir.
  • FallenPaladinFallenPaladin Member Posts: 9
    Benim fikrime göre BG3'ün akıbeti, EE piyasaya çıktığında elde edeceği satış rakamına göre belirlenecek gibi. Eğer iyi bir satış olursa, 3'ü de çıkaralım derler bunlar.
  • KyonKyon Member Posts: 128
    Yapılan gelişmeler halen beni oldukça heyecanlandırıyor :)
  • NooneelseNooneelse Member Posts: 23
    biraz bunların demesine degil bioware'e veya ea'ya bakacak o işler... iyi satmaları halinde bile bunlara vermeyip bioware veya ea kendileri çıkartabilir BG3'ü...
    Kyon
  • VII_outLawVII_outLaw Member Posts: 46
    EE 2 ne zaman çıkıçak acaba bilgisi olan var mı?
    Bu arada ilk oyunun Türkçe yaması bitmek üzere bu ikinci oyunun da Türkçe olmasını kolaylaştıracaktır diye umuyorum.
  • causeisunknowncauseisunknown Member Posts: 50
    şu anlık bgee satışları ve güncellemesi durduruldu. yayıncılardan birisi ile yaşanan bir sorundan dolayı. bu sorun çözülene kadar bgee'de güncelleme ve bg2ee'de de ilerleme göremeyeceğiz maalesef.
  • dracartdracart Member Posts: 26
    Diyecek birşey bulamıyorum.Sanki şaka gibi geliyor.Onca süredir bekle çıkacağı hafta tüm güncellemeler askıya alınsın resmen komedi.
  • kkramonekkramone Member Posts: 54
    Komedi..
  • shadowkillershadowkiller Member Posts: 29
    İtalyanlara özel dil yaması çıkıyor onların verdiği dolarla benim verdiğim dolar farklı mı? arkadaşlar manuel koyun bari şu yamayı biz değiştirelim dosyaları, çevirmen arkadaşlarda dahil hepimiz mağduruz resmen.Amaç oyunu anlayarak oynamamız değil mi ? koyun manuel yapalım (tabi yapılıyorsa)
    kkramonedracart
Sign In or Register to comment.