Skip to content

Baldur Geçidi Projesi hakkında bilgiler

124»

Comments

  • causeisunknowncauseisunknown Member Posts: 50
    %100'ü tamamlandı dedi Shinorus, ona güvenmek lazım. Bir sonraki güncelleme ile birlikte tamamen Türkçe oynayabileceğiz.
    Shinorus said:

    Gelecek Yama ile birlikte 100% Türkçe Patch çıkacak. Şimdiden iyi oyunlar dilerim.

  • usuiusui Member Posts: 5
    Shinorus said:

    Gelecek Yama ile birlikte 100% Türkçe Patch çıkacak. Şimdiden iyi oyunlar dilerim.

    patch bekleyeceksek iyi inş çok geç olmadan gelir patch. Oyunçevirinin deus ex işine dönmediğine çok sevindim. O olaya kadar hep oyunçeviriyi savunuyodum ama yüzde 99 a gelmiş yamanın 6 ayda bitmediğini yanlış çevirildiğini, çevirmenlerin işini yapmadığını, çevirilerin millet oyunu hatmettikten çoook çook sonra çıktığını, üstüne birde yöneticilerinin yama nerde kaldı diyenleri çocuk azarlar gibi azarladığını gördüğümde nefret ettim oyunçeviriden.
  • majeremajere Member Posts: 34
    Tarih vermeyin kardeşim... 1-2-3- değil tam 9 kez tarih verdiniz.Hepinizin eline sağlık.Biz biliyoruz ki siz elinizden geleni yapıyorsunuz.AMA bizi bu adamların insafına bırakmayın !! YAYINLAYIN yamayı , yoksa bunların keyfini beklicez( zavallı gibi. )
  • ElrondElrond Member Posts: 25
    Dear Friends of Baldur's Gate,

    We recently removed Baldur's Gate: Enhanced Edition from sale on Beamdog and the Apple App Store. We've taken this step at our publishing partner's request as we attempt to resolve a number of contractual issues.

    Unfortunately, until this matter is resolved, we are unable to release the latest Baldur's Gate: Enhanced Edition patch or Baldur's Gate: Enhanced Edition for Android.

    This also prevents the launch of Baldur's Gate II: Enhanced Edition. I sincerely apologize to the series' fans and promise we are working diligently to remedy the situation.

    Regards,
    Trent Oster
    President, Beamdog & Overhaul Games

    Çevirisi:

    Baldur's gate' in sevgili dostları,

    Biz Baldur's Gate: Enhanced Edition oyununu Beamdog ve Apple App Storedan yakın zamanda satıştan kaldırdık. biz bu kararı, sözleşmedeki bir kaç başlığın çözümlenmesi için, yayıncı ortağımızın isteği üzerine aldık.

    Ne yazık ki bu konu çözümleninceye kadar,**Baldur's Gate: Enhanced Edition patch**'ini veya android için Baldur's Gate: Enhanced Edition' nı yayınlayamıyoruz.

    Bu ayrıca BG2EE yayınlamamızı engelliyor. Serinin fanatiklerinden özür dilerim ve bu durumu en kısa sürede çözmek için çalışmaktayız.

    İyi dileklerimle,
    Trent Oster
    President, Beamdog & Overhaul Games

    Çeviriyi yapan herkesin eline sağlık ama bu sorun çözümleninceye kadar yeni patch yok = %100 Türkçe yama yok ;DDDDD lmao valla sinirden ;DDDD
  • majeremajere Member Posts: 34
    ATATÜRK'ÜN İNÖNÜ'YE ölmeden önce söylediği bir söz var !! "Cephede kazandığımız toprakları masada verme !!! " Çeviriyi Yapan Kardeşler Bu Sözü sizde dinleyin.Yayınlayın yamayı.İTALYANLARIN HAKETTİĞİ SAYGIYI BİZDE HAKEDİYORUZ !!!
  • mtnmrmtnmr Member Posts: 4
    Bencede arkadaşların dediği gibi yama yayımlanmalı.
  • colinhasancolinhasan Member Posts: 1
    Oyunu yeni denedim. Yayınlanan yamada hata var sanırım. Yazıların bazı kısımları gözükmüyor. Başka arkadaşlarda da sorun var mı?
  • shadowkillershadowkiller Member Posts: 29
    azıcık okuma yeteneğinizi kullanın ya
  • harunefetrharunefetr Member Posts: 16
    yamayı yayınlayın gitsin baldurs geyte patch atılmasını beklerseniz sizin emeginize saygısızlık olr
  • rezialrezial Member Posts: 5
    halen bi ses yokmu beyler ?
  • chaos7chaos7 Member Posts: 11
    Şu Türkçe yamaları bekleyene kadar İngilizce çalışsaydım şimdi çoktan İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu adam kadar bilgim vardı be.
  • causeisunknowncauseisunknown Member Posts: 50
    sonunda dün gece Türkçe yamayla birlikte oynayabildim. şu anlık her şey düzgün görünüyor. çeviri ekibi de emeklerinin karşılığını görebilecek böylece.

    tekrar kutluyorum hepinizi.
  • degoryandegoryan Member, Translator (NDA) Posts: 41
    Arkadaşlar çeviriyle ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi ve karşılaştığınız sorunları aşağıdaki başlıktan paylaşabilirsiniz:

    http://forum.baldursgate.com/discussion/23162/baldurs-gate-cevirisiyle-ilgili-geri-bildirim#latest
  • rezialrezial Member Posts: 5
    Beyler yama geldımı geldıyse lınk verınde bizde sevaplanalım :)
  • NaastriilNaastriil Member Posts: 60
    Tercüme yada oyun testi için halen oyuncu arıyor musunuz?
Sign In or Register to comment.