Skip to content

Icewind Dale: Enhanced Edition çıktı! (Türkçe dil desteği ile)

ShinorusShinorus Member, Translator (NDA) Posts: 87
edited October 2014 in Türkçe
2 senedir Gökhan Halil Düzgün'un çevirisi üzerinde yoğunlaştığı Icewind Dale Türkçe çeviri projesı ve bizim de düzeltıp çevirdiğimiz enhanced edition bölümleri ile sizlere Icewind Dale: Enhanced Edition'ı Türkçe olarak sunmaktan gurur duyarız! Çeviri şu anda beta aşamasında olup büyü/eşya/yaratık isimleri eksik/yanlış yazılmış olabilir. İleri de çıkacak olan patch ile daha düzeltilmiş halini sunmayı planlıyoruz. Eğer ki gözünüze çarpan bir yanlış büyü ismi/silah/zırh olursa lütfen ekran görüntüsünü burada paylaşın. Çevirinin sağlam olmasında katıkıda bulunun :)


Gökhan Halil Düzgün'un Bölümsonucanavarı ile yapmış olduğu 'Oyunları Türkçeleştirme' konuşmasını buradan ulaşabilirsiniz: http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Oyun_Odasi__23_Studios_ile_Oyunlari_Turkcelestirme_Uzerine_Konustuk-12805.htm
Post edited by Shinorus on
lolien

Comments

  • yazgangyazgang Member Posts: 41
    tebrikler.
  • lunarlunar Member Posts: 3,460
    Tebrikler bundan hiç haberim yoktu, oyunu yükleyip açınca Türkçe menüler görmek benim için çok büyük bir sürpriz oldu. :-) Türkçe terimlere alışmak zor geliyor ve diyaloglar Türk dilinde bana fazla süslü geliyor ben İngilizce'ye alışık olduğum için sanırım gene orijinal dilinde oynayacağım, ancak İngilizce'si yetersiz olanlar için muhteşem bir fırsat olduğu tartışılmaz. Emeğinize sağlık!
    Shinorus
  • IoriYagamiIoriYagami Member Posts: 11
    Süper oyun süper çeviri darısı Baldur's Gate 2'ye
Sign In or Register to comment.