Skip to content

BG SoD - předměty NPC

KilinqueKilinque Member Posts: 5
Zdravím,

jen se zeptám, také se Vám stalo, že při setkání s NPC (kterou jste měli v družině na začátku SoD) z ní spadly všechny předměty, které měla "na sobě" a byly nahrazeny jinými? Je to bug či to tak má být, případně lze to nějak spravit? Příklad: na Minscovi jsem měl Balduranovu helmu a byla nahrazena jinou + byl o pár levelů níže než když jsem ho opouštěl. Přijde mi to hodně zvláštní vzhledem k tomu, že věci z inventáře se objeví v truhle v paláci, ale věci, co měli postavy na sobě by měly zmizet (a logicky, tam jsem měl předměty lepší).

Comments

  • MiraStastnyMiraStastny Member Posts: 813
    Bylo to dojebaný, ale už si to moc nepamatuju. Myslím, že pokud jsou všechny předměty, které měli tvoji společníci na začátku SoD na sobě později v truhle, tak je to v pořádku.

    Ano, Minsc se zcela bláhově vzdal své top výstroje a dal ti ji do truhly :)
  • KilinqueKilinque Member Posts: 5
    No, právě, že předměty co měl na sobě, tak nejsou ani v truhle, ani na něm :smiley: V truhle se objevily jen ty, které nebyly nasazené, ale byly volně v inventáři. A při setkání si evidentně vyměnil svoji top výstroj (jak říkáš) za slabší. Asi ji také prosázel :smile: Nicméně, pokud je to kvůli balancu SoD, tak to pochopím. Pakliže je to bug, asi si holt zahraji úvodní sekvenci znovu a před rozhovorem s Imoen holt přendám výbavu do inventáře...
  • MiraStastnyMiraStastny Member Posts: 813
    Jo, tak to je bug a musel jsem kvůli tomu tehdy začít hrát odznova, protože se mi to stalo taky. Měl jsem ale za to, že už to opravili.
Sign In or Register to comment.