Skip to content

Saerileth mod BUG ? (nemozem zachranit IMOEN)

VaikikiVaikiki Member Posts: 1
cest praci pani,

mam taky mensi, ba priam az velky problem pri prechádzani BG 2 EE (nainstalovane mody podla Edwina zo sekcie kompatibilne mody BG 2EE). Nakolko mam mod Saerileth, zobral som Q na zabitie draka Khalabaxina od paladina Sir Havun Clarenshield. Draka som zabil, ale Sir HC nebol nikde k najdeniu tak som ho spawnol cez CLUECONSOLE, okej splnil som Q dal mi dalsi na zabitie vampirov na hrbitove. Tam som vyzabijal vsetko, co sa dalo (nijak sa mi neupdatoval dennik) opatovne som nevedel najst Sir HC tak som ho zas spawnol cez Cluaconsole, tentokrat sa mu vsak nedalo odovzdat Q, spraval sa ako keby sme sa videli prvy krat a zas mi dal ulohu zabit draka. (ten tam uz vsak 2x nie je).

Problem je v tom, ze uz sa mi neda spolcit so stinovymi zlodejmi ani s bodhi (galean ma hlasku ze uz mam inych priatelov a bodhi sa tusim ani neobjavila) a teda sa neviem pohnut dalej v pribehu, kedze ma teraz nikto nevezme do brynnlaw atd... pls help !

Comments

  • EdvinEdvin Member, Translator (NDA) Posts: 3,244
    edited September 2017
    Už je to dlouho co jsem tenhle mod hrál ale zkusím si to trochu vybavit.

    Saerileth nabízí možnost se místo s Bodhi nebo Zloději spojit s paladiny, kteří tě na ostrov odvezou (protože Saerileth by nemohla spolupracovat se zloději ani s upíry). Co se týče sira Havun Clarenshield, tak bych doporučil BG editor Shadow Keeper a nastavit si v něm, že jsi úkol splnil (stačí najít příslušný úkol a přepsat číslo které je u něj napsané). V 90% stačí když tam napíšeš číslo o jedna větší (pokud je tam jednička, přepiš ji na dvojku). Pak by všechno mělo proběhnout tak jak má.

    Pokud se ti to takhle nepodaří vyřešit, tak obětuju trochu času a zkusím ti vytvořit konzolový příkaz který ti Q opraví.
    Post edited by Edvin on
  • KivanKivan Member Posts: 159
    u mne byl ten paladin normálně v budově u paladinů na jihovýchodě Chrámové čtvrti. Když jsem to hrál, tak postup byl zabít draka a dopravu na ostrov řešit se Stínovými zloději. To Saerileth zas až tak nevadilo a hra byla bez bugů.
Sign In or Register to comment.