Skip to content

PT EE zbraňové dovednosti

veselykralicekveselykralicek Member Posts: 46
Ahoj, začal jsem hrát PT EE na Steamu (původní PT jsem nikdy nehrál) a zajímalo by mě, jak funguje levelování postavy. Jsem teda teprve na začátku, ale už jsem dostal dva levely (jsem válečník level 5), ale prakticky nic jsem při přesunu na vyšší level nevolil. Odklikl jsem tabulku, že mi bylo přidáno x životů a že mám 0 zlodějských bodů na rozdělení. Čemuž rozumím, vím, jak změnit povolání, ale můj válečník má v popisu tři nevyužité zbraňové body, které ale nemůžu do ničeho přiřadit ani při levelupu a zároveň mi to nenabízí ani možnost zvýšení nějakého základního atributu, což jsem očekával. Nebo se to děje jen při některých levelech?

Comments

  • donardonar Member Posts: 8
    edited December 2017
    Taky jsem to ještě nehrál, ovšem dočetl jsem se, že potřebuješ učitele. Pak jsou tu ještě specializace na 7. a 12.-ty úrovni.

    http://torment.wikia.com/wiki/Training
    http://infinitygames.cz/index.php/pruvodce-pst/gameplay

    Za každé 3 úrovně bojovníka budete dostávat jeden bod do zaměření zbraní, nebo když si vzpomente na jisté vzpomínky. Nemůžete je však použít hned, jak je dostanete. Nejprve si musíte promluvit s trenérem bojovníků, aby vás trénoval ve zbrani, kterou chcete ovládat. Můžete do jedné zbraně vložit až pět těchto bodů.

    Poprvé jakmile dosáhnete levelu 7 a 12, dosáhnete specializace v povolání, které aktuálně ovládáte. Tato specializace vám dá jisté výhody, samozřejmě pro každé povolání jiné. Pamatujte na to, že se můžete specializovat jen jednou na těchto levelech tzn. pokud získáte jako první level 7 s bojovníkem, tak získáte specializaci bojovníka a tak se již nemůžete specializovat jako mág, pokud později dosáhnete levelu 7 i s mágem. Avšak můžete se na něj specializovat na levelu 12, ale musíte tohoto dosáhnout neprve jako mág.


  • veselykralicekveselykralicek Member Posts: 46
    Díky za radu. A to zvyšování základních ateibutů funguje jak? Jde to vůbec?
  • MiraStastnyMiraStastny Member Posts: 813
    No, atributy snad zvyšuješ při každým novým levelu, ne?
  • veselykralicekveselykralicek Member Posts: 46
    Ne, a psal jsem to už v prvním popisu problému..
  • MiraStastnyMiraStastny Member Posts: 813
    Aha, přehlídl jsem. Zvláštní, dlouho jsem PST nehrál a EE ještě vůbec, zkusils prolustrovat místní anglické fórum?
Sign In or Register to comment.