BG OzWM nie czyta cd6
Witam.
Mam problem.
Gram w Baldura na Windows 7 i całego przeszedłem. Po zainstalowaniu OzWM następuje problem. Naturalnie wczytałem save final save i przeniosło mnie do Durgala, czy jakos tam. I gdy podszedlem do Shandalara, czy jakoś tak, by poszukać jego płaszcza to zamiast zaczytać nowy poziom i misje do wyskoczyło mi okno - proszę włożyć CD6- .Nie wiem co jest grane, bo z CD6 zainstalowałem grę, potem zaczytało final save i dalej klops. Co jest grane. Przecież to ta sama płyta.
Pozdro
Mam problem.
Gram w Baldura na Windows 7 i całego przeszedłem. Po zainstalowaniu OzWM następuje problem. Naturalnie wczytałem save final save i przeniosło mnie do Durgala, czy jakos tam. I gdy podszedlem do Shandalara, czy jakoś tak, by poszukać jego płaszcza to zamiast zaczytać nowy poziom i misje do wyskoczyło mi okno - proszę włożyć CD6- .Nie wiem co jest grane, bo z CD6 zainstalowałem grę, potem zaczytało final save i dalej klops. Co jest grane. Przecież to ta sama płyta.
Pozdro
0
Comments
Jeśli to pierwsze, to możliwe, że płyta już jest stara i porysowana i jej nie czyta.
A może zaczytać nie final save, tylko te na samym dole "888888888 coś tam save" ?
To forum poświęcone jest Enhanced Edition, czyli jeszcze bardziej odświeżonej wersji Baldura, ale przypuszczam, że save'y ze starej wersji nie będą kompatybilne. Możesz próbować popytać na jakichś innych forach o Baldurze albo jakoś skontaktować się z CDP.