Evet bu konuda bir çalışma var mı? Evet biliyoruz oyun çok geniş ve çalışmanın varlığı, çalışmanın biteceği anlamına gelmiyor. Ya da tarih verebileceğiniz anlamına gelmiyor. Ancak BG EE'de mükemmel bir iş ortaya çıkmıştı çeviri anlamında. Aynı ciddiyetle BG 2 EE'yi çeviren bir ekip varsa onu öğrenmek isteriz. Eminim bir çok insanın oyunu satın alıp almamalarında etkili olacak bir bilgi bu.
Dünyanın en iyi Rpg oyunu seçilen Baldur's Gate 2'yi Türkçe oynamak için çılgınlar gibi beklemekteyiz ama, bir ışık bir umut bekler gibi haberini bekliyoruz çevirinin.
1. oyun çevirisi gerçekten çok güzeldi, teşekkürler. fakat 2. oyun hakkında bu konuda bi gelişme var mı? bi cevap atın da hepimiz rahatlayalım. var ya da yok deyin.
Tercüme için gönüllü olabiliyor muyuz? Öyleyse nereden? BGII ve ToB oyunlarını sondan başa baştan sona defalarca oynayıp bitirdim, bir üst seviye bu olur sanırım.
siz evet dediyseniz bu oyun çevirilir baldurs gate 2 çevirilcek denmişti 2 yıl falan önce galiba bence çeviirilcek ben beklicem baldurs gate 1 oynadım süperdi öptm hepinizi
Comments
Evet bu konuda bir çalışma var mı?