OYUN YARDIM !
arkadaşlar türkçe yamanın gelmesiyle birlikte birçok kişi oyuna yeni başladı.Tecrübeli arkadaşlar soru - cevap şeklinde burdan bilgilerini paylaşırsa seviniriz.
benim başlangıç olarak 2 sorum var.
1) Gurubumuzda ölen kişinin geri getirilmesinin kaç yolu var illa tapınaga gidip ölü dirilt yapmak zorundamıyız?
2) Oyundaki zindanların nerelerde olduğunu ve hangi zindana kaç level olunca girilmeli bir liste paylasırmısınız?
benim başlangıç olarak 2 sorum var.
1) Gurubumuzda ölen kişinin geri getirilmesinin kaç yolu var illa tapınaga gidip ölü dirilt yapmak zorundamıyız?
2) Oyundaki zindanların nerelerde olduğunu ve hangi zindana kaç level olunca girilmeli bir liste paylasırmısınız?
0
Comments
2) Google: "Baldur's Gate walkthrough"
Saygılar...
Normal npc'ler disintegrate yiyip toz olmadıktan, basilisk/beholder/flesh to stone yiyip taş olmadıktan, aşırı yüksek hasar alıp paramparça olmadıktan, çok buz hasarı yiyerek ölünce donup dağılmadıktan, veya çok yüksek asit/ateş/elektrik hasarı alıp kötü kavrulmadıktan ve son olarak vampir gibi bir yaratık tarafından tüm levelleri emilip kurutulmadıktan sonra tapınaklarda diriltilebiliyor. Ölü npc'yi gruptan atarsan cesedi sonsuza kadar o yerde kalır ve ölü olarak kalır geri alamazsın. BG2'de raise dead tarzı büyüleri yapacak seviyelere gelindiğinden çok sorun olmuyor. Ayrıca rod of ressurection diye bi item var ki hemen her char kullanabiliyor oyunu aşırı kolaylaştıran bir hede.
not:kullandıkça kaybolan kolye ve yüzükler.