Fallen Blackguard
Ahoj, po delší době jsem se dal zase na BG sérii a rozhodl jsem se jít v expanzi BG2:EE do classu Blackguarda. Někde během hry se můj Blackguard přeměnil na Fallen Blackguard a, jak už to u Fallenů bývá, ztrácí všechny charakteristické schopnosti classu (je z něj vlastně horší bojovník). Nejspíš byla chyba opravovat si reputaci ze dvou trochu výše, aby mě neopustil minsc, tím, že jsem donatoval církvi asi tři tisíce zlatek. Ok, chyba to byla, ale málokdo dokáže hrát za partu, která bezmyšlenkovitě zabijí všechny ve městě, jen proto, že mají přesvědčení zákonně zlého guye.
Dočetl jsem se, že je celkem jednodušše možné vrátit Fallen paladina a Fallen rangera na jejich původní cestu srkze questy spojené s keepy, které mají (Řád zářícího srdce a Umařina vrchovina). Jak je to ale u Blackguardů? Jejich keepem je pevnost De'Arnise, ale po splnění posledního questu v této linii (útok Roenallů) se nic nestane a já jsem stále Fallen Blackguard, tudíž paladin bez schopností s pomalým levelováním.
Budu moc rád za jakoukoliv pomoc, nechci rozehrávat hru znovu a přes Keeper by to trvalo velmi dlouho, než bych našel proměnné, které zpětně mění danou událost.
Díky - LeZalox
Dočetl jsem se, že je celkem jednodušše možné vrátit Fallen paladina a Fallen rangera na jejich původní cestu srkze questy spojené s keepy, které mají (Řád zářícího srdce a Umařina vrchovina). Jak je to ale u Blackguardů? Jejich keepem je pevnost De'Arnise, ale po splnění posledního questu v této linii (útok Roenallů) se nic nestane a já jsem stále Fallen Blackguard, tudíž paladin bez schopností s pomalým levelováním.
Budu moc rád za jakoukoliv pomoc, nechci rozehrávat hru znovu a přes Keeper by to trvalo velmi dlouho, než bych našel proměnné, které zpětně mění danou událost.
Díky - LeZalox
0
Comments
Myslím, že autoři slibovali, že se na to podívají.