Opowieści z Północy Wybrzeża mieczy
Nie wie ktoś z Was, czy jest jeszcze gdzieś dostępna modyfikacja "Opowieści z północy(albo północnego) Wybrzeża Mieczy"? Od chyba 10 dni próbuję znaleźć ją, ale znalazłem tylko jedną wersję i uszkodzonym pliku instalacyjnym. Modyfikacja oczywiście do pierwszej części
0
Comments
http://baldur.cob-bg.pl/Northern_Tales_of_the_Sword_Coast
Zresztą prace przystopowały bo początkowy zapał twórców się chyba wyczerpał, a CoM_Solaufein jakoś nie kwapi się, żeby to dokończyć. A cele mieli ambitne...
Szczerze mówiąc, niecały content tego moda mnie przekonuje.
A co do twojej listy - nad Archaic GUI autor już nie pracuje, więc najprawdopodobniej można postawić na tym modzie krzyżyk:/ A szkoda bo zapowiadał się pysznie.
Nie do końca się z Tobą zgodzę @mariuss odnośnie tej zawartości, bo o ile sporo najbardziej krytykowanych elementów moda rzeczywiście pochodzi z DSotSC (choćby niesławne wielopoziomowe lochy) to patrząc ilościowo Opowieści z Północy dodają wcale nie mniej zawartości.
Zed Nocear za to wspomniał coś, że ma w planach kowersję dema TWM (Tajemnice Wybrzeża Mieczy) na BG:EE, co mnie osobiście niezmiernie cieszy - oto krótkie podsumowanie, co ten mod zawiera.