Brak dialogów z członkami drużyny.
cristof667
Member Posts: 8
in Polski
Cześć. Mam w ekipie Neerę i Rasaada a od pewnego momentu nie włączają mi się dialogi w drużynie. Zrobiłem quest Neery i zacząłem z nią romans a z Rasaadem rozmawiałem tylko kilka razy. Jestem już przy Wrotach Baldura a dokładnie w Wieży Durlaga i quest z Rasaadem w ogóle się nie zaczął. Odnoszę wrażenie, że mniej więcej od rozbicia obozu bandytów interakcje w drużynie zatrzymały się.
Ktoś się spotkał czymś podobnym i wie co z tym fantem zrobić? Dodam że posiadam wersje steam z patchem 1.3
Nie wiem czy dobrze, że zacząłem nowy temat, ale nigdzie nie mogłem znaleźć informacji na ten temat albo czy da się coś z tym zrobić. Nie jestem też doświadczonym forumowiczem więc proszę o wyrozumiałość
Ktoś się spotkał czymś podobnym i wie co z tym fantem zrobić? Dodam że posiadam wersje steam z patchem 1.3
Nie wiem czy dobrze, że zacząłem nowy temat, ale nigdzie nie mogłem znaleźć informacji na ten temat albo czy da się coś z tym zrobić. Nie jestem też doświadczonym forumowiczem więc proszę o wyrozumiałość
0
Comments