Reorganizacja przypiętych postów na polskim forum
Cześć!
Zostałem moderatorem forum już jakiś czas temu. Zamierzam zmienić nieco podejście do przypiętych postów, które głównie są związane z lokalizacjami gier. Zamiast obecnych pojawią się w najbliższym czasie:
FAQ - najczęściej zadawane pytania
Lokalizacja - błędy
[BG2:EE] Postęp
[BG2:EE] Nabór do tłumaczenia!
Powód jest prosty, mamy już trzy gry BGEE, BG2EE, IWD:EE i fajnie byłoby je pogrupować. Jakieś pomysły, uwagi, zastrzeżenia? Piszcie w komentarzach.
PS: Wiem, wiem wszyscy czekają na informacje związane z lokalizacją BG2:EE
Zostałem moderatorem forum już jakiś czas temu. Zamierzam zmienić nieco podejście do przypiętych postów, które głównie są związane z lokalizacjami gier. Zamiast obecnych pojawią się w najbliższym czasie:
FAQ - najczęściej zadawane pytania
Lokalizacja - błędy
[BG2:EE] Postęp
[BG2:EE] Nabór do tłumaczenia!
Powód jest prosty, mamy już trzy gry BGEE, BG2EE, IWD:EE i fajnie byłoby je pogrupować. Jakieś pomysły, uwagi, zastrzeżenia? Piszcie w komentarzach.
PS: Wiem, wiem wszyscy czekają na informacje związane z lokalizacją BG2:EE
1
Comments
bardzo ładnie wygląda ten nowy post, lubię to.
Jednak moim zdaniem powinieneś zachować w tytule słowa "Polska wersja oraz dubbing" ze względu na indeksowanie google. Nikt nie będzie szukał polskiej wersji/dubbingu po słowie "lokalizacja" (lokalizacja najbliższego miasta?)
Dodatkowo raczej nie trzeba tworzyć oddzielnego tematu "Lokalizacja - instalacja" - wystarczy podać linki do:
-najnowszej wersji pliku tlk (przypominam o tym co pisałem w PM)
-http://www.shsforums.net/files/file/1112-polish-language-localization-for-bgee/
-http://www.shsforums.net/files/file/1113-polish-language-localization-for-bg2ee/
I tyle.
W FAQ można zamieścić wiekszość informacji z posta Grieg'a z pominięciem załączników, listy modów oraz paru innych rzeczy. Samemu zabrałbym się za to ale ogrom prac związanych z BWS mnie przytłacza.