Oyunun Türkçe desteği vermesi çok güzel, ama benim oyunumda neden yarım bir çeviri var, anlayamadım. Örneğin, İngilizce'de dolu olan bazı bölümler boş gözüküyor. Bu sorun benim bilgisayarımdan mı kaynaklanıyor? Diğer arkadaşların oyunundaki Türkçe dil desteği nasıl acaba?
Paladini Mücahid olarak çevirmemeniz isabet olmuş. Cleric' ten bahsedilmemiş röportajda umarım imam olarak çevrilmemiştir .D Bu arada röportajı izlerken bg2 müjdesi beni çok mutlu etti emekleriniz adına tekrar teşekkürler..
Selam arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum , öncelikle çok teşekkür ediyorum ve ellerinize sağlık diyorum.. gerçekten ortaya sağlam bir emek koyduğunuza eminim bu tür oyunları çevirmek gerçekten fazalca zaman ve sabır ister ve sabırsızlıkla bekliyorum baldurs gate'in beni benden almasını...
@dravart Terim çevirilerinde mümkün olduğu kadar Arapça - Farsça kelimelerden kaçındık ve yapılan adlandırmaların bir seferde anlaşılmasına odaklandık. Özellikle büyü adlarının çoğunun açıklamalar okunmadan isimden anlaşılacağını düşünüyorum.
Comments
Umarım işleri yolunda gider.
http://store.steampowered.com/app/228280/
Cleric' ten bahsedilmemiş röportajda umarım imam olarak çevrilmemiştir .D
Bu arada röportajı izlerken bg2 müjdesi beni çok mutlu etti emekleriniz adına tekrar teşekkürler..