uzun süre haber gelmeyecek arkadaslar bosuna bakmayın buraya.Bir gazla baslandı ve bizide gaza getirdiler.sonunda kendileride söndü bizde söndük artık.Bu arada baska oluşumlar çatır çatır yama bitirdi.(HELAL OLSUN)
Tam bir fiyasko oldu bu iş bence de ayın 20 si bugün. Mart ı bekleyin dendi Mayıs geldi ortada ne çeviri var ne haber. Özveriyle çalışan çeviri ekibinize teşekkür ediyoruz. Türkiye deki bürokrasi bile daha hızlı ilerliyor yaptığınız çeviriden.
Arkadaşlar sizleri çok beklettiğimizin biz de farkındayız Süre konusunda gerçekten tarih veremiyoruz. Tek söyleyebileceğim beklemenizin boşuna olmayacağıdır.
Bence de biraz uzadı ama bitecek bir çeviri içinde beklemek sıkıntı değil ayrıca bir sorum var yama tamamlandığında resmi bir yama mı bekleyeceğiz yoksa manuel olarak mı yamalayacağız? resmi yama steam' e çok geç geliyor umarım ikinci seçenek kapısı açık olur.
Nostalji yapasım var Mayıs ayı sonunu bulursa harika olur. Hala gog'dan aldığımla oynuyorum oyunu ayrıca mecburen baştan satın alıcağım resmi yama gelicekse.
Arkadaşlar, öncelikle gayretinizden ötürü çeviride emeği geçenlere teşekkür ederim. Benim sizlere bir sorum olacak. Oyunda yıllardır alışık olduğumuz terimleri Türkçe olarak görmek biraz garip geldi. Örneğin quarterstaff - dövüş sopası gibi.. Oyunda sadece diyalogların Türkçe'ye çevrilmesi kalan terimlerin İngilizce kalması gibi bir seçeneğimiz olacak mı ? Böyle bir şey mümkün mü?
Geçikmeler için özür dileriz. Birçok sorun ve engel çıktı ama Çeviri artık 100% bitti. Birkaç hata ve düzeltilmesi gereken şeyler olabilir client sebepi ile. Gördüğünüz hataları ileride açacağımız başlığın içerisinde yazabilirsiniz.
Muhtemelen haftaya Pazartesi tam sürümünü oynayabileceksiniz.
Geçikmeler için özür dileriz. Birçok sorun ve engel çıktı ama Çeviri artık 100% bitti. Birkaç hata ve düzeltilmesi gereken şeyler olabilir client sebepi ile. Gördüğünüz hataları ileride açacağımız başlığın içerisinde yazabilirsiniz.
Açıkçası Türkçe Yamadan umudumu kesmiştim.. Ama haftaya Pazartesi diyorsanız artık o günü bekleyeceğim.. Bakalım başka gecikmeler olacak mı?
oyunun satışı durduruldu, güncellemeler de durduruldu. şimdi kim bilir ne zaman gelecek... yapılan açıklamada bir sonraki patch ile birlikte tam almanca desteği yazmasına rağmen türkçe yazmamasını türk oyuncular az olduğu için belirtme gereği duymadılar herhalde diye iyi niyetli yorumluyorum. umarım yanılmıyorumdur.
What is in the next Baldur's Gate: Enhanced Edition patch? The next Baldur's Gate: Enhanced Edition patch features: - An updated user interface that allows for high-resolution scaling and transparency. - A new renderer featuring enormous performance improvements, and compatibility enhancements for Intel graphics chipsets. - A new font system for sharper, clearer text. - Full German language support, including new German VO for the expanded content. - Subtitles in movies. - Over 135 gameplay fixes and enhancements. We are unable to release this patch until all issues with our publishing partner have been resolved.
Comments
varmı bildiniz bi tar,h ingilizce oynayamıyorum
bende bekliyordum merakla demek boşunaymış
yapcak bişi yok yola devam
BG 2 de çevirilecek mi?
Bizim çeviri ekibinden kaynaklanacak bir geçikme yok artık
Darısı BG 2 için.
yapılan açıklamada bir sonraki patch ile birlikte tam almanca desteği yazmasına rağmen türkçe yazmamasını türk oyuncular az olduğu için belirtme gereği duymadılar herhalde diye iyi niyetli yorumluyorum. umarım yanılmıyorumdur. http://baldursgate.com/
Niye böyle birşey patlak verdi birden bilemedim ben onu.
>>Turkish language support, for both the original game text and the enhanced edition text.