Darkness over Daggerford - prémiový NWN:EE modul.
Vřele doporučuji. Výýýborný dobrodrůžo. Malebná část Mečového pobřeží s lokacemi dostupnými přes centrální 2D mapu, jako v Baldurs Gate. Spousta humoru, včetně pár vtipných puzzlů. Bez zbytečných záseků s hledáním něčeho všude možně. Skvelý, dlouhý (u mě 20+ h.) příběh. Včetně psychedelické hudební performance gnómí vynálezkyně ;]]
Jen haky mají přes 250MB, takže dost nového obsahu. Hodně rozhovorů příjemně namluveno. Jedná se o re-release dříve nedokončené a na NWN vaultu zveřejněné verze. (Changelog, pozor spoilery) Změn je 500+, původní jsem nehrál, ale tohle působí jako ucelná kampaň. Skvělé tempo celou hru a výborné side-questy.
Autory jsou Ossian Studios, veteráni žánru. Na android udělali bezva RPG Shadow Sun (Google Play), které má taky parádní příběh, šmrnclý exotikou pohádek tisíce a jedné noci
Screenshoty a koupě (cca 250,-): [Beamdog], [Steam]
Jen haky mají přes 250MB, takže dost nového obsahu. Hodně rozhovorů příjemně namluveno. Jedná se o re-release dříve nedokončené a na NWN vaultu zveřejněné verze. (Changelog, pozor spoilery) Změn je 500+, původní jsem nehrál, ale tohle působí jako ucelná kampaň. Skvělé tempo celou hru a výborné side-questy.
Autory jsou Ossian Studios, veteráni žánru. Na android udělali bezva RPG Shadow Sun (Google Play), které má taky parádní příběh, šmrnclý exotikou pohádek tisíce a jedné noci
Screenshoty a koupě (cca 250,-): [Beamdog], [Steam]
1
Comments
Jinak changelog je sice macatej, ale předpokládám že většina je oprava bugů.
Každopádně počkám až to vyprdnou na GOG jako celou EE.