Brak kursora - BG EE na PS4
Przepraszam najmocniej, jeśli ten temat już był poruszany, ale mam problem ja powyżej. Po prostu lewy drążek porusza całą postacią, przy czym podświetlenie konkretnego przedmiotu jest męczące. Co ciekawe, po zabójstwie Goriona i po przyłączeniu Imoen miałem kursor, aż do czasu jak nie przyłączyłem Xan i Montarona. Wtedy znowu przeszło w tryb, że się tak wyrażę, osobisty.
Sprawdzałem schemat sterowania w opcjach i niczego nie odnawiałem względem w/w problemu. Czy ktoś mógłby mi doradzić czy to jest bug czy też gra taka po prostu jest ?
Sprawdzałem schemat sterowania w opcjach i niczego nie odnawiałem względem w/w problemu. Czy ktoś mógłby mi doradzić czy to jest bug czy też gra taka po prostu jest ?
0
Comments
Może trzeba wcisnąć którąś gałkę (czyli przyciski L3 lub R3) ?
PS. Udało Ci się przejść grę na konsoli? Jak oceniasz jakość portu, wystąpiły jakieś błędy? Mnie chodzi po głowie wersja na xbox.
Grałbym tam dalej gdyby została zaimplementowana obsługa klawiatury i myszki. Wtedy gra na telewizorze to byłaby bajeczka Nie rozumiem dlaczego jej nie dorzucą, jest już dostępna nawet w wersji gry na Androida. Ale Beamdog kilka dni temu przyznało się już oficjalnie, że porzuca wsparcie dla gier enhanced edition i zajmuje się nowym IP.