- Buty szybkości nazwane butami leoparda nie działają
- Przy pierwszej walce z Sarevokiem (w budynku rządowym) po zabiciu sobowtórniaków nie pojawia się dalszy dialog (trzeba parę razy próbować przechodzić ten quest)
Questy nowych NPC są mocno zabugowane. Quest z Dorna nie odpala się (trzeba kilka razy porozmawiać z postacią z questu save/load aż da radę. Quest z Neerą nie uaktualnia się w dzienniku. A dziennik nie chce się przewijać scrollem, trzeba klikać na suwak
"Poszukiwacz Złota Stworzony przez krasnoludy w służbie świątyni Waukeen w Amn, ten dwuręczny miecz czerpie moc z złota znajdującego się w przy dzierżycielu. Ludzie zamożni mogą zadawać nim potężne ciosy, lecz dla biedaków, Poszukiwacz Złota nie będzie lepszy niż zwykły wielki miecz.
PARAMETRY:
Specjalne: – Zużywa 10 sztuk złota przy udanym trafieniu.
Błąd przy quescie Dorna kiedy znalazłem Kryll i podchodziłem do niej całą drużyna nic się nie działo nie włączał się jej automatyczny dialog z dornem i nie dało się w żaden sposób z nią porozmawiać, wykombinowałem dopiero żeby podejść tam samym dornem i dopiero udało mi się zrealizować questa...
po wyjściu z kopalni neskhel i po walce z NIMBULEM pod gospodą ( ten najemnik ) gdy ginie, GRA MI SIĘ ZAMYYKA, CO MAM ZROBIĆ? po prostu gra się zamyka .. za każdym razem zawiesza się i zonk..
No to co wprowadzasz ludzi w błąd? Łapy Geparda to Łapy Geparda, a nie "buty leoparda". Litości.
a więc wracając do butów, mój błąd miałem pierścień swobody ruchów przy czym - brak opisu owych butów w Polskiej wersji językowej tak mi się zdaje - jeśli chodzi o same ich parametry widnieje opis owszem, ale tylko i wyłącznie w informacjach waga, nic ponadto tak ma być chyba nie
ja miałem błąd, że nasz nowy przyjaciel mnich non stop chciał do mnie dołączyć, nie dało się przejść przez naskhel, przez cały czas wyskakiwało okienko dialogowe
niestety nie był w planie w drużynie dlatego dostał odpowiedź mieczem... szkoda, że zginął przez bug gry
Błąd o taki, że przy pierwszym spotkaniu nie przyjąłem Naere do grupy, no spoko jest info, że czekać będzie w "Pod Pomocną Dłonią". Zrobiłem 2 rozdziały i uznałem, że zrobię jej sidequesta, wchodzę do PPD, i co? Nie da się z nią nawet pogadać, kompletny brak możliwości przyłączenia do drużyny, jakiąś solucja do tego czy czekać na update z fixem?
I nie ma sensu ponaglać do odpowiedzi, bo jak ktoś ma odpowiedzieć, to prędzej czy później to zrobi, nie niecierpliw się. I przypominam @DoklinShaft o opcji edit.
Nie chce dodawać nowego wątku na forum, więc piszę tutaj. Dzisiaj gra co chwila wychodzi do windowsa (minimalizuje się). Wczoraj nie było tego problemu. Dodam, że nie zmieniałem nic w żadnych ustawieniach... Ma ktoś podobny problem i skuteczną metodę na poradzenie sobie z nim?
Oj w końcu też dosięgnął mnie błąd, Wrota Baldura i Quest z otruciem całej drużyny przez Marka wszytko idzie ok, zdobywam grimuar +1 Madrości zanoszę go do do świątyni Umberlee dostaje zwój zdjęcia klątwy i mam się spotkać z Lothanderem, który czeka na piętrze w tawernie "Ostrze i Gwiazdy". Niestety nie ma go tam ani nigdzie indziej. po 24 h umiera cała drużyna...
Comments
"Poszukiwacz Złota
Stworzony przez krasnoludy w służbie świątyni Waukeen w Amn, ten dwuręczny miecz czerpie moc z złota znajdującego się w przy dzierżycielu. Ludzie zamożni mogą zadawać nim potężne ciosy, lecz dla biedaków, Poszukiwacz Złota nie będzie lepszy niż zwykły wielki miecz.
PARAMETRY:
Specjalne:
– Zużywa 10 sztuk złota przy udanym trafieniu.
TraK0: +1
Obrażenia: 1d10+4 (cięte)
Opóźnienie: 10
Typ biegłości: miecz oburęczny
Wymagania:
– Siła 14
Waga: 15
"
To co widzimy na ekranie, jest dodane przez silnik. Może jest tutaj użyty inny string, Jednak potrzebuję znaleźć odpowiednik ang, dałbyś?
przy czym - brak opisu owych butów w Polskiej wersji językowej tak mi się zdaje - jeśli chodzi o same ich parametry widnieje opis owszem, ale tylko i wyłącznie w informacjach waga, nic ponadto tak ma być chyba nie
niestety nie był w planie w drużynie dlatego dostał odpowiedź mieczem... szkoda, że zginął przez bug gry
spróbuj grać w oknie może zamiast full screen
Ma ktoś podobny problem i skuteczną metodę na poradzenie sobie z nim?
help