Skip to content

jak zakoupit hru

Jamie1600Jamie1600 Member Posts: 0
Zdravím, asi se vám to bude zdát divné ale můžete poradit jak zakoupit tuto hru? Neumím vůbec anglicky ani slovo, trvalo mi aspon pul hodiny než jsem zjistil jak se tu zeptat :D Moje generace se ve škole anglicky neučila :/

Comments

  • irendieirendie Member Posts: 421
    edited December 2012
    Běž na beamdog.com a tam někde bude Baldurs Gate Enchanced edition, to rozklikni, dej buy now, založ si účet - email(nejlíp stejný jako tady), přihlašovací jméno (nejlíp stejné jako tady), heslo a znovu heslo. Pak si aktivuj účet přes odkaz na mailu (ale to už si přesně nepamatuju) a přihlaš se. Pak dej buy now a zadej údaje tvý kreditky nebo zaplať dole přes PayPal (to nevim jak funguje) a potvrď to. Mělo by to odečíst peníze z účtu a připsat ti hru.
    Tak snad to neni moc nepřehledný.
  • pestwolfpestwolf Member Posts: 8
    Hosi, ako je to s tymi patchmi a cestinou? Kupim hru, zacnem hrat, potom vyjde novy patch a ja budem musiet zacat hrat odznova? alebo to pojde normalne pokracovat..Ide mi o to,ci mam hru kupit teraz,alebo este pockat nejaky cas. Dik
  • BladesipBladesip Member Posts: 199
    @pestwolf Nic od začátku nikdy hrát nebudeš muset. Je to naprosto stejné jako patche na jakoukoliv jinou hru. Prostě jen stáhneš patch, ten se ti nainstaluje, udělá nějaké ty změny/opravy a ty normálně hraješ dál tam, kde jsi skončil. A je naprosto jedno, jestli máš hru přepnutou do češtiny, nebo třeba čínštiny, nebo hraješ v originál angličtině...
  • pestwolfpestwolf Member Posts: 8
    oooka, idem do toho :) diky moc
  • BarbarBarbar Member Posts: 18
    edited January 2013
    omlouvam se prosim smazat..
    Post edited by Barbar on
  • BladesipBladesip Member Posts: 199
    @Barbar Ne, není. Tohle je pouze BG1 + Datadisk a nějaké věci navíc. Enchanced edition BG2 přijde později také, pokud se nepletu, tak se spekulovalo někdy o létě tohoto roku.
  • RazimirRazimir Member Posts: 7
    Ja to koupil na Steamu asi za 17eur.
  • irendieirendie Member Posts: 421
    Když my jsme to kupovali když to na steamu ještě nebylo. Taky díky tomu máme v profilu uvedený BGEE supporter (ty kdo to koupily před oficiálnim datem vydání (který se pak posunulo)) nebo BGEE Pre-order (ti co koupili po posunutí termínu vydání). Na steamu to vyšlo až pár měsíců po vydání. No já jdu přeložit dalších pár stringů ať ta čeština někdy vyjde.
  • DudoDudo Member Posts: 361
    A uz je nejaky blizky termin dokoncenia? :)
  • irendieirendie Member Posts: 421
    edited March 2013
    No, jestli blízký to nevim. A jestli nějakej vůbec je to taky nevim. Hold málo lidí. Pokud by chtěl kdokoli pomoct tak si to dohodněte s @christof em. Já bych vám sice moh prozradit jak se tam dostat ale @christof musí posoudit jestli je vaše angličtina dostatečná pro překlad. Kdyžtak písněte @christof oj.
  • christofchristof Member Posts: 224
    ano, ano, ozvěte se :) (já mám do května minimum času :/ )
  • irendieirendie Member Posts: 421
    edited March 2013
    Ještě dodávám že je nutná i znalost češtiny. Sice někde využijete i nespisovnou ale není žádoucí mít v překladu věty typu: Ty umíš kouslit? To musíš bít sylný mák!
    Samozřejmě nevyužijete i nespisovnost protože něco jinak přeložit nejde ale není to moc případů.
    Post edited by irendie on
Sign In or Register to comment.