Skip to content

Fallen Blackguard

ZaloxZalox Member Posts: 14
Ahoj, po delší době jsem se dal zase na BG sérii a rozhodl jsem se jít v expanzi BG2:EE do classu Blackguarda. Někde během hry se můj Blackguard přeměnil na Fallen Blackguard a, jak už to u Fallenů bývá, ztrácí všechny charakteristické schopnosti classu (je z něj vlastně horší bojovník). Nejspíš byla chyba opravovat si reputaci ze dvou trochu výše, aby mě neopustil minsc, tím, že jsem donatoval církvi asi tři tisíce zlatek. Ok, chyba to byla, ale málokdo dokáže hrát za partu, která bezmyšlenkovitě zabijí všechny ve městě, jen proto, že mají přesvědčení zákonně zlého guye.


Dočetl jsem se, že je celkem jednodušše možné vrátit Fallen paladina a Fallen rangera na jejich původní cestu srkze questy spojené s keepy, které mají (Řád zářícího srdce a Umařina vrchovina). Jak je to ale u Blackguardů? Jejich keepem je pevnost De'Arnise, ale po splnění posledního questu v této linii (útok Roenallů) se nic nestane a já jsem stále Fallen Blackguard, tudíž paladin bez schopností s pomalým levelováním.

Budu moc rád za jakoukoliv pomoc, nechci rozehrávat hru znovu a přes Keeper by to trvalo velmi dlouho, než bych našel proměnné, které zpětně mění danou událost.

Díky - LeZalox

Comments

  • Rylorn23Rylorn23 Member Posts: 77
    edited March 2014
    Tak to je nějaké divné. Podle toho, co jsem četl u manuálu tak černý strážce by neměl přijít o své schopnosti i kdyby jeho reputace byla nižší na 6. jako u jiných paladinských kitů nebo vyšší. Pouze Dorn se stane padlým během toho svého questu, pokud zabiješ oba jeho patrony Azothet a Ur-gothoze kvůli vylepšení toho jeho meče. Já jsem hrál za Blackguarda a měl jsem reputaci pořád kolem 10 až 1. Možná to je kvůli novým patchům, fakt nevím nezkoušel jsem to. Dorna jsem ani ve své družině neměl, protože jsem byl Blackguard a navíc ho nesnáším.
  • ZaloxZalox Member Posts: 14
    Tady je jiná problematika. Choval jsem se až moc dobře. Za spousty questů se prostě dostávají pointy navíc a s tím nic nenadělám, občas jsem to kompenzoval zabijením vesničanů, ale jednou jsem to přehnal a potřeboval to doladit, aby mi neleavnul Minsc.
  • EffinyEffiny Member Posts: 378
    Neměla by být pevností Padlého Paladina/Černého strážce, pevnost Zářícího srdce? Jde přeci jen o paladina, ne bojovníka, takže proto Ti asi nepomohl quest v De'Arnise...Jen tipuju. :-)

  • ZaloxZalox Member Posts: 14
    Pevnost paladina nemůžu získat. Ten questline prostě není pro Blackguarda dostupný.
  • EffinyEffiny Member Posts: 378
    Zalox said:

    Pevnost paladina nemůžu získat. Ten questline prostě není pro Blackguarda dostupný.

    Tak to je blbý, to se obávám, že hra prostě není koncipovaná na hraní za Padlého Paladina...Možná, že se to v EE ještě upraví. Já být Tebou, vybodla bych se na Minsca a šla bych do Korgana. Aspoň pak nebudeš muset řešit nízkou reputaci.
  • ZaloxZalox Member Posts: 14
    Tak i tak bych musel rozehrát hru znova, což už za Blackguarda nebude.
  • EdvinEdvin Member, Translator (NDA) Posts: 3,244
    Pokud si dobře pamatuju, tak tohle už se řešilo na anglickém foru.
    Myslím, že autoři slibovali, že se na to podívají.
Sign In or Register to comment.