Skip to content

Hexxat

novotnj7novotnj7 Member Posts: 2
edited November 2013 in čeština
Čau chtěl bych poradit co vše se má udělat v úkolu Hexxat, anglicky umím mizerně. Odvedl jsem původní Hexxat, tu zabila ta nová a s tou jsem vylezl ven, čeká mě s ní ještě nějaký úkol nebo to bylo vše? Případně kdyby se chtěl někdo rozepsat a popsat tu všechny nové úkoly které jsou v EE, udělat malý návod na nové příběhy (úkoly) Díky

Comments

  • EdvinEdvin Member, Translator (NDA) Posts: 3,244
    Nové úkoly jsou jednoduché není třeba žádných návodů.
    Všechny úkoly s Hexxat jsou na hřbitově, takže jenom čekej, až tě kontaktuje jedna její "kamarádka" a pak vyraž na hřbitov. Co jsem si všimnul, tak ta její kamarádka nedorazí, dokud nebudeš mít alespoň 13 lvl.
  • KokocudaciKokocudaci Member Posts: 239
    edited November 2013
    To jako s tou postavou Hexxat myslí vážně??

    Zlá, lesbická vampírka??? Navíc s příšerným portrétem oproti "první" Hexxat a nutností nosit plášť výrazně snižující staty (pak je jasné proč ji tolik nakouřili). Kdyby byla jen zlá, ok, ale tohle... Chápu že zlý npc zloděj ve hře chyběl, ale to už tam mohli rovnou šoupnout Valen.


    I když hraju jinak kladnou grupu, chtěl jsem jí vzít s sebou, vyzkoušet novou postavu a konečně hrát taky bez Jana či Imoen, ale tohle je teda pro mě zklamání.
  • EdvinEdvin Member, Translator (NDA) Posts: 3,244
    edited November 2013
    @Kokocudaci
    1) Ošklivý obrázek
    2) Špatný dabing, ( bez emocí, vůbec to neprožívá )
    3) Neschopná v boji ( jediná věc, na kterou se hodí je backstab )
    4) I když je čistý zloděj, tak je po 75% hry, stále horší zloděj než Jan
    5) "Romance" je opravdu hloupý vtip
    ( I když to vzhledem k jejím omezeným reprodukčním schopnostem dává smysl )

    Měli ji udělat alespoň Bojovník/Zloděj, dát ji nějaký pěkný obrázek a vybrat někoho, kdo už má s dabingem alespoň minimální zkušenosti. Sranda je, že na forech se hodně objevuje názor, že lidé mají raději Claru, než Hexxat :D

    Když už má člověk ráději někoho takového jako je Clara, tak to musí být Hexxat hodně špatná :D
    Kokocudaci
  • KokocudaciKokocudaci Member Posts: 239
    @Edvin

    myslíš že vydají nějaký patch?? Jako tahle postava se nemůže líbit snad nikomu... :-(
  • DudoDudo Member Posts: 361
    patch este urcite bude, ale hexxat ani ine NPC v nom menit nebudu podla mna.

    Inak, neviete poradit, kde najdem Wilsona ?
  • PeccaPecca Member Posts: 2,174
    edited November 2013
    Já myslím, že se líbí spoustě lidem, tak jako se spoustě dalším lidem nelíbí. Stejně jako ostatní postavy. Mě se zase nelíbí Dorn, nesáhl jsem na něj v jedničce ani ve dvojce. Tvůrci se prostě nikdy nezavděčí všem. Každopádně se Hexxat nijak měnit nebude.

    @Dudo:
    V Rasaadově questu v lokaci chrámu heretiků v kleci u chlápka jménem Jolstead. Když ho osvobodíš tak zdrhne ale bude na tebe čekat u východu z lokace (tam odkud jsi přišel na severozápadě).
  • EdvinEdvin Member, Translator (NDA) Posts: 3,244
    @Pecca
    Tím bych si nebyl na 100% jistý.
    Někde jsem zahlédl, že uvažují nad tím, přidat možnost zachránit Claru.
  • PeccaPecca Member Posts: 2,174
    @Edvin: Je na to feature request a je to možné, ale Hexxat samotnou by to nijak nezměnilo.
  • KokocudaciKokocudaci Member Posts: 239
    edited November 2013
    @Pecca
    Já hraju vždycky za klaďáka (nějak se mi hra za zlo jednoduše příčí) ale klidně bych ji s sebou i vzal a hlídal si reputaci, ale tohle je na mě fakt moc. Nemám problém vzít do kladné party i zápornou postavu (Viconie, Edwin...), a stejně tak věřím i spousta jiných hráčů, takže kdyby měla lepší portrét a nebyla
    vampír
    , nebyl bych tak znechucený. A jen myšlenka na romanci s ní mi přijde odporná. Dorna taky neberu páč fighterů je dost a on mě zrovna neoslovil, ale nepřijde mi ten charakter tak zvrácený jako u Hexxat. Na nového zloděje jsem se fakt těšil páč Jana i Imoen už mám prostě dost po několika hrách...

    @Edvin
    To by bylo super naprosto super!! :-) Doufám, že si to komunita vykřičí...
  • tomtoutomtou Member Posts: 2
    btw stalo se to jen me nebo po vasi postave jako chlapovi vyjel Dorn? jako to jsem fakt cumel... to ta Hexxat je celkem uchazejici... furt lepsi nez porad tahat Jana nebo Imoen hlavne ve zly parte :) nakonec uplne nejlepsi je hrat primo za zlodeje a nemusite nic resit :)
  • MiraStastnyMiraStastny Member Posts: 813
    Má špatný dabing? To je docela zklamání. Jestli na BG1:EE něco působilo povedeně, tak to byl překvapivě dosti profesionální dabing nových postav.
  • PeccaPecca Member Posts: 2,174
    edited November 2013
    No tak Dorn mě přijde jako mnohem zvrácenější než Hexxat. Je mi naprosto z duše odporný. Hexxat má extrémě nehodící se portrét ale to se dá lehce změnit. A romance je pro mě snad tím nejméně důležitým aspektem hry. S dabingem taky nemám problém, sedí na ni pěkně (je to chladná vypočítavá a nemrtvá zlodějka, tak jaképak emoce?).

    Problém s ní je ten, že je určená prakticky jen pro zlé grupy, což ji dost limituje. Všechno ostatní (portrét, povolání, staty...) jsou jenom technikálie, které se dají snadno změnit. Osobně zlé grupy nikdy nehraju, takže s ní moc nepočítám ale když jsem ji testoval tak mi špatná nepřišla. Pokud ale budou chtít Claru přidat, tak takové rozhodnutí uvítám.
  • SouthpawSouthpaw Member Posts: 2,026
    Zatim jsem jeste moc s Hexxat nehral, ale taky bych asi volil spis moznost "mit tu moznost" a nechat si Claru. Dorn je v BGEE fajn. V BG2EE uz je trochu moc psycho.
    Neera je v BGEE otravna, v BG2EE zatim nevim.
    Rasaad je v BGEE zajimavej, ale slabej. V BG2EE ... uvidime. Zatim to vypada dobre. :-)
  • EdvinEdvin Member, Translator (NDA) Posts: 3,244
    Problém je v tom, že není lehké napsat dobrého zlouna.
    Beadogu... se to nepovedlo ani v jednom případě :-(
  • Lynx29Lynx29 Member Posts: 107
    edited November 2013
    Edvin said:

    Problém je v tom, že není lehké napsat dobrého zlouna.
    Beadogu... se to nepovedlo ani v jednom případě :-(

    myslim, ze v tohle pripade je jakekoliv hodnoceni dosti subjektivni, sice bych hexxat neoznacil za to nejlepsi co muze clovek v BG2EE potkat, presto se mi docela libi a treba jeji portret mi prijde hodne povedeny

    me se moc nelibi rasaad, prijde mi jako takovy tulpas co furt mele neco o slunci...v BGEE jsem se ani nepokusil dodelat ten jeho quest, presto ze to byl novy obsah, s klidnym srdcem jsem si to nechal ujit
  • EdvinEdvin Member, Translator (NDA) Posts: 3,244
    @Lynx29
    Tak v tom se asi opravdu neshodneme, protože já Rasaada považuji za nejlepší z nových NPC.
    ( Což nutně neznamená, že by byl nějak zvlášť dobrý, ale z nových NPC je nejlepší )

    Jako jediný, má bohatou historii, smysluplný příběh a charakter který skutečně odpovídá jeho přesvědčení.
    Mimochodem, ty to musíš jenom číst, ale já ty žvásty o slunci musel i překládat do smysluplné češtiny, takže jsem toho měl 10x víc plné zuby než ty :D Přesto dokážu ocenit, že je dobře napsaný a slušně nadabovaný ( přecejen, jeho dabér je HODNĚ slavný a má už mnohaleté zkušenosti ). Navíc jeho úkoly patří mezi to nejlepší, co BG1 a BG2 nabízí ( až na nešťastné zakončení v ToB ).
  • MiraStastnyMiraStastny Member Posts: 813
    Rasaad je sice naprostý archetyp sluníčkového mnicha, ale na druhou stranu je prostě řemeslně dobře napsaný a to včetně questu. Neera by možná byla i zajímavá, ale podle mě to totálně zabíjí ten její ultradivný a dementně napsaný quest v jedničce.
    Takže když nekoukám na jeho staty, tak mi fakt vychází jako nejlepší nová postava.

    btw. Mark Meer se sice proslavil díky dabingu Shepparda v Mass Effectu, ale oproti některým hercům, kteří dabovali postavy v původní jedničce a dvojce je to pralesní liga, protože on je téměř výhradně dabér, zatímco dabérů z původních her byla známá spíš z televize.
  • EdvinEdvin Member, Translator (NDA) Posts: 3,244
    edited December 2013
    Jim Cummings je hold Jim Cummings :D
  • Lynx29Lynx29 Member Posts: 107
    jen tak pro zajimavost, v tob jsem narazil na hexxat v amkethranu a mela jiny obrazek, celkem me to prekvapilo, navic v tob nejsem zvykli na to potkavat npc volne po krcmach jako v predchozich dilech
  • KivanKivan Member Posts: 159
    Sice jsem byl zvědavý na nový obsah, ale Hexxat jsem se prostě nedokázal přinutit vzít do party (v podstatě se ztotožňuju s výtkama výše), takže možnost zachránit Claru bych uvítal. I postava se zlým přesvědčením by podle mne měla problém se k někomu takovému otočit byť na chvíli zády, obzvlášť, když v Athkathle každou chvíli bojuje s upírem.
  • XavikXavik Member Posts: 89
    Jsou nějaké novinky o možném návratu Clary?
Sign In or Register to comment.