Skip to content

Darkness over Daggerford - prémiový NWN:EE modul.

donardonar Member Posts: 8
Vřele doporučuji. Výýýborný dobrodrůžo. Malebná část Mečového pobřeží s lokacemi dostupnými přes centrální 2D mapu, jako v Baldurs Gate. Spousta humoru, včetně pár vtipných puzzlů. Bez zbytečných záseků s hledáním něčeho všude možně. Skvelý, dlouhý (u mě 20+ h.) příběh. Včetně psychedelické hudební performance gnómí vynálezkyně ;]]

Jen haky mají přes 250MB, takže dost nového obsahu. Hodně rozhovorů příjemně namluveno. Jedná se o re-release dříve nedokončené a na NWN vaultu zveřejněné verze. (Changelog, pozor spoilery) Změn je 500+, původní jsem nehrál, ale tohle působí jako ucelná kampaň. Skvělé tempo celou hru a výborné side-questy.

Autory jsou Ossian Studios, veteráni žánru. Na android udělali bezva RPG Shadow Sun (Google Play), které má taky parádní příběh, šmrnclý exotikou pohádek tisíce a jedné noci :)

Screenshoty a koupě (cca 250,-): [Beamdog], [Steam]

Comments

  • IdahoIdaho Member Posts: 608
    Zní to dobře, ale 250 je docela dost...
  • EdvinEdvin Member, Translator (NDA) Posts: 3,244
    No, pokud je tam opravdu těch 20 - 25 hodin a má to vysokou kvalitu, tak mi těch 250 nepřijde zas tak moc. Jakmile s Beamdogem dořeším komplikace ohledně češtiny do NWN, tak tomu dám šanci.
  • MiraStastnyMiraStastny Member Posts: 813
    Že by měli za DoD Ossian studios zpětně inkasovat prachy mi přijde fér (vzhledem k tomu, že to kdysi po náhlém zrušení prémiových modulů NWN to vydali na vlastní náklady), ale dost by mě zajímalo, kolik si z prodeje bere Beamdog.

    Jinak changelog je sice macatej, ale předpokládám že většina je oprava bugů.

    Každopádně počkám až to vyprdnou na GOG jako celou EE.
Sign In or Register to comment.