Ogłoszenie: patch 1.2: Nowy renderer (karty Intela), „matchmaking" system, masa poprawek
Właśnie został wydany patch 1.2.0000, patch jest dostępny przez klienta beamdog, niezależnego klienta, appstore, a pewnie na dniach przez steam (zawsze mają jakieś opóźnienie z aktualizacjami).
– Nowy renderer zgodnie z tym co donoszą ludzie znacznie poprawia działanie gry na kartach intela, jest też usprawnione GIU;
– Można teraz zarówno rozpocząć grę jak i wyszukiwać serwery przez Beamdog.net dzięki czemu nie ma już potrzeby bawienia się z Hahamachamaszi (Hamachi);
– Lista zmian/Externalizacji/Usprawnień/Poprawek
– Nowy renderer zgodnie z tym co donoszą ludzie znacznie poprawia działanie gry na kartach intela, jest też usprawnione GIU;
– Można teraz zarówno rozpocząć grę jak i wyszukiwać serwery przez Beamdog.net dzięki czemu nie ma już potrzeby bawienia się z Hahamachamaszi (Hamachi);
– Lista zmian/Externalizacji/Usprawnień/Poprawek
0
Comments
Improved Dark Moon Monk's Chill Touch
poniewaz mam steama moze ktos rozwinac te dwie poprawki??
plus slyszalem ze sa tez usprawnienia o ktorych zapomnieli napisac jak np zmiany w zaklęciu stożek zimna (acz nie wiem dokladnie o co chodzi)
Tak, o ile masz taką opcję włączoną:
biblioteka prawym na grze, właściwości, aktualizacje, aktualizacja automatyczna: zawsze aktualizuj
update: jest i steam nareszcie
Czy może mieć na to wpływ np. ustawienie pingu w ustawieniach 'steam'. Mam Kartę Graficzną Intel[R]HD Graphics Family,może w jej ustawieniach coś zmienić?
Edit: A walka Goriona z Sarevokiem wyglądała tak jak powinna,wszystko idealnie i płynnie, natomiast po powrocie do zwykłej gry problem się znowu pojawił,ktoś może się orientuje w czym sęk?
Jeśli chodzi o samego patcha to po krótkich testach widzę, że rzeczywiście poprawia sporo rzeczy i komfort grania stał się znacznie wyższy. Przede wszystkim cieszy pozbycie się licznych baboli (na czele ze znikającym kursorem), nowy wygląd interface'u też jest miły dla oka i sprawia wrażenie bardziej dopracowanego niż pierwotna wersja.
Można pokusić się o stwierdzenie, że dopiero teraz dostaliśmy prawdziwą edycję rozszerzoną, szkoda tylko, że musieliśmy na to czekać rok.
Zauważyć też można pare błędów w napisach polskich, głównie literówki. I zadanie od Hurgana w Brodzie Ulgotha dotyczące jego sztyletu..mówi coś do nas i w odpowiedzi mamy ten sam tekst co przed chwilą on sam nam mówił.