Patch 1.2
DaDoAbraham
Member Posts: 21
in čeština
Zdravím...pozerám tu už nejaký čas po tom fore a aj po nete...no neviem či som slepý abo čo ale nemôžem nájsť nikde update alebo samotný patch 1.2 na BG:EE.
Neviete mi poradiť ?
Neviete mi poradiť ?
0
Comments
Ja mam hru koupenou a ikdyby v tom, ze si nekdo stahne hru, aby si ji vyzkousel (jestli je napriklad spravne funkcni, nebo prelozena :-D :-D ) a nasledne koupil nevidim problem a dela to spousta lidi...
Beamdog před rokem vydal naprosto nekompletní, neprofesionální a nekvalitní produkt a sám jsem byl s prominutím extrémně nasraný, protože ta hra byla téměř ve všem mnohem horší než klasický BG1 opatřený TUTU a vylepšený o pár modů (Jak třeba mohli v první verzi tak neskutečně domrvit deník a nechat to jen tak?). Chápu, že autoři to neměli v mnohém snadné, ale to mě jako koncového zákazníka vůbec nezajímá a okolnosti jsou celkem nepodstatné. Že vyšel finální patch rok od původního vydání je pak v dnešní době vyloženě směšné.
Jsem rád, že to nakonec nějak doválčili do úspěšného konce, ale vážně chcete, aby tahle banda diletantů pracovala na BG3?
V BG1 měli k dispozici hotovou hru, kterou jenom "leštili" ( ruku na srdce ) a vykrádali nejpopulárnější módy. Leští to takhle už kolik? Necelé dva roky? Takže pro mě za mě můžou na BG3 klidně pracovat, alespoň si budu moct něco zahrát, až budu v důchodě, jelikož dřív to rozhodně nestihnou
Proste beamdog nebo, kdo to kralovsky posral, takze se vubec neni cemu divit, ze je nekdo opatrnej.
Btw: jak to bude s dvojkou se muzeme nechat prekvapit, ale neco mi rika, ze to zase bude minimalne za zlatyho bludistaka )
Tak sa ospravedlňujem ak som niekoho urazil... ale vždy sa treba pozrieť aj na ľudí ktorý nesedia nonstop nad PC internetom a hrami ale takzvaných "víkendových hráčov", za ktorého sa napríklad považujem =D
a obvykle jsou aktualizace dřív od beamdogu, na steamu se zpožděním
Nejlepší romanci má Viconia.
Nemluvě o tom, že mládežník psal, že neměl o komunitě ani zdání, takže mu fakt nevěřím, že si tady přečetl, jak je ta hra strašná a proto se rozhodl nekoupit. Napsal na ofiko forum oné hry a ptal se kde si může stáhnout warez update - neřekl bych, že objevil víc bugů než já...
Ale tohle je tak trochu klasika, sám se pohybuji v komunitě jiné hry a tam je to samé - přehnané očekávání a nadávání Vsadím se, že až vyjde BG2 tak to bdue to samé, i kdyby to byla sebelepší modernizace...
Jo, ještě na jeden bug jsem si vzpomněl - v černých jámach protivníci chodili (ale neutočili) i za neviditelnýma postavama. Tak to už máme dva!
No, já musím dát za pravdu spíše @mloko
Je sice pravda, že v BG:EE byl nějaký ten nový obsah ( moc ho nebylo ) ale pro původní BG1 existovalo bezpočet módů ( jako třeba úžasný NPC mod ) které pořád přesouvaly jazýček na stranu původního BG1. Co se grafiky týče, tak to vyšlo na stejno, protože BGT nebo TuTu posunuli grafiku BG1 na stejnou úroveň jakou má BG:EE ( a BGT ani TuTu nemělo tu šílenou psychedelickou modř !).
Teprve po víc než roce od vydání, se BG:EE konečně dostalo zhruba na úroveň stařičkého BG1.
Ano, hra šla dohrát, ale to šel i původní BG, ale už nejsme v roce 1998.
Na tu novou zlodějku se taky docela těším.
Tuším že by měla být Stínový tanečník, takže se taky nabídne jeho použití, pokud za něj zrovna nehraješ sama.
Ale mohli vybrat nějaký víc sexy obrázek, vypadá tuctově, jako nějaká farmářská holka :-(
A jestli se nepletu, tak má být zlá, ne? Tedy doufám, protože můj hodný HH je Fighter/Thief a jí si chci nechat do družiny zlého zaklínače
viz: http://forum.baldursgate.com/discussion/comment/381805/#Comment_381805