Który z nowych bohaterów niezależnych podoba wam się najbardziej?
Jako że trochę ostatnio cisza na forum, postanowiłem stworzyć nowy temat. Otóż wraz z Bg:ee otrzymamy 3 nowych bohaterów niezależnych (Rasaad yn Bashir,Dorn Il-Khan,Neera the Wild Mage). Każdy z was już swoje ulubione czy przetestowane "składy" ma, jednak na pewno którąś z tych postaci lub wszystkie, przyłączycie do swojej drużyny, przynajmniej tylko po to żeby wykonać questy z nimi związane. I tu moje pytanie która z tych postaci podoba wam się najbardziej i która z nich widzicie w swojej drużynie
Oczywiście odpowiem tez sam, na pewno do drużyny nie przyłącze dzikiego maga jakoś ta postać mnie nie przekonuję, nigdy nie lubiłem mieć więcej niż jednego maga i zawsze był nim Edwin. Z postaci które na pewno znajdą miejsce w mojej drużynie to Rasaad jestem ciekaw tej postaci i questa z nim związanego. No to chyba wszystko teraz czekam na wasze opinie
Oczywiście odpowiem tez sam, na pewno do drużyny nie przyłącze dzikiego maga jakoś ta postać mnie nie przekonuję, nigdy nie lubiłem mieć więcej niż jednego maga i zawsze był nim Edwin. Z postaci które na pewno znajdą miejsce w mojej drużynie to Rasaad jestem ciekaw tej postaci i questa z nim związanego. No to chyba wszystko teraz czekam na wasze opinie
0
Comments
+ Rassad również odrazu wyląduje w moim 6-osobowym zespole, Wydaję się że jego quest będzie najciekawszy i najbardziej klimatyczny, a same bantery z drużyną mogą być bardzo ciekawe.
- Dorn z nowych postaci interesuje mnie najmniej, pewnie że ze wzgledu na klase postaci i rase, z urzędu przyznają mu Neutralny Zły charakter, co nie będzie współgrało z moją na ogół dobrą drużyną. niemniej jednak na pewno przejdę jego questa
Ręki w górę nie podniosę, bo rozumiem czemu Aerie jest taka, a nie inna.
-Shee ja nic do Valygara nigdy nie miałem- potrzebowałem tylko jego ciała i zbroi, więc też niewiele z nim rozmawiałem.
Ja z kolei nie potrafiłam się przekonać do romansu z Jaheirą. Odpychało mnie to, jak szybko się pocieszyła po biednym Khalidzie. Ostatecznie romansowałam z Viconią, której wybaczam wszytko po jej opowieściach i Aerie (choć nigdy nie doczekałam narodzin dziecka i noszenia Go w plecaku) - przyznam jednak, że jej brak pewności siebie był... hhmmm... ile razy można zapewniać kobietę, że jest piękna xD ?
A na stałe myślę, że zaadoptuję mażkę (oj, chyba stworzyłem słowo), mało ich było w pierwowzorze.
Hehehe w realnym życiu też trzeba bez przerwy zapewniać kobietę że jest piękna . XD Uwierz mi znam to z autopsji .
Z nowych postaci dla mnie najciekawsza jest chyba Neera jednak. W opowiadaniu wprowadzającym Gross stworzył dla niej sporo klimatycznych zahaczek, które odpowiednio rozwinięte mogą dać naprawdę rozbudowaną i ciekawą postać.
Poza tym blackguard i czarownica mają odrażające portrety. Mnich natomiast zajebisty.