Który z nowych bohaterów niezależnych podoba wam się najbardziej?
Jako że trochę ostatnio cisza na forum, postanowiłem stworzyć nowy temat. Otóż wraz z Bg:ee otrzymamy 3 nowych bohaterów niezależnych (Rasaad yn Bashir,Dorn Il-Khan,Neera the Wild Mage). Każdy z was już swoje ulubione czy przetestowane "składy" ma, jednak na pewno którąś z tych postaci lub wszystkie, przyłączycie do swojej drużyny, przynajmniej tylko po to żeby wykonać questy z nimi związane. I tu moje pytanie która z tych postaci podoba wam się najbardziej i która z nich widzicie w swojej drużynie ![:) :)](https://forums.beamdog.com/resources/emoji/smile.png)
Oczywiście odpowiem tez sam, na pewno do drużyny nie przyłącze dzikiego maga jakoś ta postać mnie nie przekonuję, nigdy nie lubiłem mieć więcej niż jednego maga i zawsze był nim Edwin. Z postaci które na pewno znajdą miejsce w mojej drużynie to Rasaad jestem ciekaw tej postaci i questa z nim związanego. No to chyba wszystko teraz czekam na wasze opinie
![:) :)](https://forums.beamdog.com/resources/emoji/smile.png)
Oczywiście odpowiem tez sam, na pewno do drużyny nie przyłącze dzikiego maga jakoś ta postać mnie nie przekonuję, nigdy nie lubiłem mieć więcej niż jednego maga i zawsze był nim Edwin. Z postaci które na pewno znajdą miejsce w mojej drużynie to Rasaad jestem ciekaw tej postaci i questa z nim związanego. No to chyba wszystko teraz czekam na wasze opinie
![:) :)](https://forums.beamdog.com/resources/emoji/smile.png)
0
Comments
+ Rassad również odrazu wyląduje w moim 6-osobowym zespole, Wydaję się że jego quest będzie najciekawszy i najbardziej klimatyczny, a same bantery z drużyną mogą być bardzo ciekawe.
- Dorn z nowych postaci interesuje mnie najmniej, pewnie że ze wzgledu na klase postaci i rase, z urzędu przyznają mu Neutralny Zły charakter, co nie będzie współgrało z moją na ogół dobrą drużyną. niemniej jednak na pewno przejdę jego questa
Ręki w górę nie podniosę, bo rozumiem czemu Aerie jest taka, a nie inna.
-Shee ja nic do Valygara nigdy nie miałem- potrzebowałem tylko jego ciała i zbroi, więc też niewiele z nim rozmawiałem.
Ja z kolei nie potrafiłam się przekonać do romansu z Jaheirą. Odpychało mnie to, jak szybko się pocieszyła po biednym Khalidzie. Ostatecznie romansowałam z Viconią, której wybaczam wszytko po jej opowieściach i Aerie (choć nigdy nie doczekałam narodzin dziecka i noszenia Go w plecaku) - przyznam jednak, że jej brak pewności siebie był... hhmmm... ile razy można zapewniać kobietę, że jest piękna xD ?
A na stałe myślę, że zaadoptuję mażkę (oj, chyba stworzyłem słowo), mało ich było w pierwowzorze.
Hehehe w realnym życiu też trzeba bez przerwy zapewniać kobietę że jest piękna . XD Uwierz mi znam to z autopsji .
Z nowych postaci dla mnie najciekawsza jest chyba Neera jednak. W opowiadaniu wprowadzającym Gross stworzył dla niej sporo klimatycznych zahaczek, które odpowiednio rozwinięte mogą dać naprawdę rozbudowaną i ciekawą postać.
Poza tym blackguard i czarownica mają odrażające portrety. Mnich natomiast zajebisty.