Dodaje zasadę, że jeśli nie ma pytania przez dwa dni to można przejąć. Przejmuję. Pyt. Gdzie można znaleźć "Galileusza" (BG 1) ?
Przepraszam, ale się nie zgadzam na taką zasadę. Pytanie: JAKA KOMBINACJA PRZEDMIOTÓW POWODUJE BRAK DOSTAWANIA OBRAŻEŃ OD OGNIA I JEDNOCZEŚNIE ODNAWIANIE PUNKTÓW ŻYCIA?
We wrotach, lokacja chyba ta gdzie Komnata cudów. Koleś ma w domu rożne cuda do badań astrologicznych. Jakaś nimfa mu zawróciła w głowie i był z tym quest. Narazie nie zadaje pytania bo nie jestem pewien.
Było to dawno bo w 2009 roku, kiedy to w każdej karczmie Faerunu zaczeli opowiadać o pewnym tajemniczym podróżniku co rozprawił się ze wszystkim w 21:31 minut (na "hardzie").
A tym tajemniczym bohaterem był nikt inny jak "Benjamin Culley"
Ps. Narazie nie zadaje pytania, czekam na potwierdzenie czy odpowiedź jest poprawna
Jakie pamiątki po założycielu Wrót Baldura (mam na myśli te opatrzone imieniem) można znaleźć w obu częściach gry? Wystarczą te, których możemy użyć, ale nie krępujcie się z pozostałymi.
przyznaję kolejne pytanie tobie. komplet to: nóż do masła, dziennik pokładowy, hełm, płaszcz i miecz (w BG1), oraz (z nowych rzeczy) tarcza, miecz i zbroja (w BG2). Dodam jeszcze miasto, które jest jakby nie było pamiątką po Balduranie ;-)
jeśli chodzi o odbijanie wzroku obserwatorów to bodajże najlepszą rzeczą w BG 2 BEZ dodatku i bez patcha był płaszcz odzwierciedlenia, który dawał stałe odbicie czaru (jeśli się nie mylę, dawno nie grałem bez tych rzeczy).
Comments
Edit: Lucky zadajesz
Przejmuję.
Pyt. Gdzie można znaleźć "Galileusza" (BG 1) ?
Pytanie: JAKA KOMBINACJA PRZEDMIOTÓW POWODUJE BRAK DOSTAWANIA OBRAŻEŃ OD OGNIA I JEDNOCZEŚNIE ODNAWIANIE PUNKTÓW ŻYCIA?
Gdzie mozemy znalezc "Galileusza" (BG1) ?
To dla odmiany coś łatwego:
Jak nazywal się burmistrz Beregostu i jaką jeszcze pełnił funkcje poza byciem burmistrzem ?
Sorki że się wbije bez kolejki ale jestem ciekawy czy wiecie.
Jaki jest rekord jeżeli chodzi o czas przejścia BG1?
A tym tajemniczym bohaterem był nikt inny jak "Benjamin Culley"
Ps. Narazie nie zadaje pytania, czekam na potwierdzenie czy odpowiedź jest poprawna
Czy pamiętacie kto to był (jak się nazywał) ?
jest jeszcze płaszcz
przyznaję kolejne pytanie tobie. komplet to: nóż do masła, dziennik pokładowy, hełm, płaszcz i miecz (w BG1), oraz (z nowych rzeczy) tarcza, miecz i zbroja (w BG2). Dodam jeszcze miasto, które jest jakby nie było pamiątką po Balduranie ;-)
@Sikorsky
jeśli chodzi o odbijanie wzroku obserwatorów to bodajże najlepszą rzeczą w BG 2 BEZ dodatku i bez patcha był płaszcz odzwierciedlenia, który dawał stałe odbicie czaru (jeśli się nie mylę, dawno nie grałem bez tych rzeczy).