@Bezlitosny_Pedofil Nie ma spolszczenia do Siege of Dragonspear. Aktualnie jest tylko do BG1:EE, a niedługo(możliwe, że w styczniu jeszcze) dostaniemy spolszczenie do BG2:EE
@Sornfein sprostowanie, na pewno do końca stycznia nie będzie dostępne PEŁNE tłumaczenie BG2EE. Jest jednak szansa, że do końca stycznia udostępnie paczkę z tłumaczeniem bez zawartości Black Pits 2 (czyli questy wszystkich nowych NPC + opisy nowych przedmiotów, czarów i klas oraz wszystkie nowe opcje UI, menu itd.
Obecnie @RobeN ogarnia Black Pits 2. Jak tylko dostanę od niego paczkę z tłumaczeniem zacznę je implementować do gry, co też pewną ilość czasu potrwa (to jest ponad 4000 linii dialogowych).
O tłumaczeniu SoD nie mam w tej chwili dla was oficjalnych informacji.
Z twojej wypowiedzi wynika, że nieoficjalnie, gdzieś wróbelki o tym ćwierkają. Czyli jak rozumiem jest szansa, że powstanie, ale nie zapadła żadna decyzja lub masz zakaz informowania o tym na tą chwilę.
Comments
Obecnie @RobeN ogarnia Black Pits 2. Jak tylko dostanę od niego paczkę z tłumaczeniem zacznę je implementować do gry, co też pewną ilość czasu potrwa (to jest ponad 4000 linii dialogowych).