Skip to content

Průběh BG 1 EE

124»

Comments

  • PD321PD321 Member Posts: 4
    edited October 2019
    Přidám k lepšímu svojí skupinu na Androidu:

    1. Já (druid mstitel) nechal jsem se zlákat řetězovym bleskem, ke kterýmu se ale v BG1 nedostanu. Silnou stránkou je přeměna na mečovýho pavouka, povolání hejna vos (jako v Bioshocku), povolání nymfy

    2. Imoen (zloděj) --> Safana (ninja). Imoen jsem trénoval na zlodějku. Když jsem začal přidávat konečně body na plížení, tak přišel nečekaně ve 4. kapitole bodovej strop a konec. Tak jsem jí vyměnil za Safanu. Má příjemný poznámky. Jako bonusovou schopnost schopnost má polibek, kterej mění nepřítele na přítele. V Baldurově lodi přiměla finálního bose bojovat na naší straně.

    3. Jaheira (druidka/bojovník) --> Dynaheir (mág). Dvojpovolání je v BG1 absolutně na nic. Navíc další druid mi byl kničemu.

    4. Khalid (bojovník) --> Minsc (hraničář). Khalid nemá dostatečnou sílu na skládanej luk a nošení kořisti

    5. Branwen (kněžka) V návodech jí nabádaj nebrat, ale já jí beru jako jednoho z nejsilnějších členů party. Když má čas tak dokáže vyvolat armádu temnot (výraz převzat z Gothicu) - skupinu až 5 vcelku odolných kostlivců s dlouhou životností (na rozdíl od nymf), který posílám do první linie.

    6. Xan (mág) --> Neera (mág). Xan neni špatnej ale je depresivní. S Neerou je sranda, ale je třeba dávat pozor na vyvolání zabijáka zlata nebo přivození úrazu jí i celý skupiny.

    Měl jsem taky Kivana, ale než se mi podařilo vyřešit jeho problém, tak mi zdrhnul.

    Při cestování jsem natrefil na prokletej předmět, co změní přesvědčení. Teoreticky by tak šlo umístit zlou postavu do dobrý party, ale nezkoušel jsem. Všimnul jsem si kolik existuje metod na likvidaci Aec'Leteca od použití neviditelnosti po vyvolání netvorů a kouzel rozptyl magii. Mě nefugovalo nic. Jedný postavě jsem dal boty na rychlou chůzi, která kličkovala těsně před démonem zatímco ostatní na opačný straně místnosti v klidu likvidovali jeho ochrance.
    Post edited by PD321 on
Sign In or Register to comment.