@Schabik09 nie instalowałem nigdy EET, ale zapoznaj się przed instalacją z Readme po polsku, które możesz znaleźć tutaj. Tam jest dokładnie opisane, w jaki sposób instalować EET.
@Schabik09 jeśli chcesz uzyskać pomoc, powinieneś nieco dokładniej opisywać jakie kroki instalacji wykonałeś i w którym momencie wyświetla ci jakiś błąd.
W twojej sytuacji nie widzę komunikatu o błędzie... Nacisnąłeś klawisz I, tak jak prosi instalator? Powinno kontynuować instalację. Jeśli nie działa to spróbuj klawisz "Y" (od Yes).
Komunikat:
PROSZE, wyslij plik SETUP-EET.DEBUG do K4thos (swit)
oznacza, żebyś w razie problemów z instalacją moda, wysłał plik SETUP-EET.DEBUG do autora modyfikacji (ksywka @swit na tym forum lub K4thos na innych forach) i wtedy on spróbuje ci pomóc.
Jeśli masz wersję BGEE i SoD ze Steam lub GoG to przed instalacją jakichkolwiek modów musisz zainstalować program Modmerge (poszukaj info skąd ściągnąć na forum w dziale General modding). Bez tego będziesz miał właśnie problemy z pomieszanymi dialogami.
udało mi się w końcu zainstalować lecz nadal mam braki w dialogach a braki to związek z Imoen kiedy przychodzi zaraz po śmierci goriona w tym w punkcie się zacięła kiedy miała dołączyć do drużyny czyli nie może rozpocząć dialogu stoi obok głównego bohatera i nic nie mówi
Comments
W twojej sytuacji nie widzę komunikatu o błędzie... Nacisnąłeś klawisz I, tak jak prosi instalator? Powinno kontynuować instalację. Jeśli nie działa to spróbuj klawisz "Y" (od Yes).
Komunikat:
oznacza, żebyś w razie problemów z instalacją moda, wysłał plik SETUP-EET.DEBUG do autora modyfikacji (ksywka @swit na tym forum lub K4thos na innych forach) i wtedy on spróbuje ci pomóc.
Czyli (Trilogi) EET