Baldur's gate 2
Zdravím, chci se zeptat, jestli bude fungovat postava z BG1:EE importovaná v BG2 (ale myslím starou verzi). Už mě nebaví čekání na dvojku, která se snad ještě nezačala dělat, a tak bych si už rád zahrál dvojku, která mě bavila vždycky více a už jsem ji dlouho nehrál. Díky za odpověď. 
EDIT: Tak jsem to vlastnoručně vyzkoušel, a když umístím importovanou postavu do složky s charakterama, a pak spustím hru a dám importovat tuto postavu, tak mi hra spadne. Nevíte, čím to je? Nemůže to být třeba portrétem, který je větší než ve staré verzi hry?

EDIT: Tak jsem to vlastnoručně vyzkoušel, a když umístím importovanou postavu do složky s charakterama, a pak spustím hru a dám importovat tuto postavu, tak mi hra spadne. Nevíte, čím to je? Nemůže to být třeba portrétem, který je větší než ve staré verzi hry?
0
Comments
Zkopíroval jsi oba 2 soubory? Jak XYZ.chr tak XYZ.bio?
Mě funguje i zpětný import BG2 → BGEE
http://forum.baldursgate.com/discussion/19411/bg2-adding-option-buy-independence-for-our-thieves-guild#latest
Ve zkratce ( protože často hraju za zloděje ) mě vždycky strašně štvalo jak se musí každý týden chodit platit poplatek jinak přijdu o gildu ( je to fakt otravné když jsem třeba v nějakém dungu ). Proto jsem přišel s nápadem na odkoupení gildy od Renala. Prostě mu zaplatíme nějakých 15 000 - 20 000 zlatých, koupíte si nezávislost a už si nebudeme muset dělat starosti s vrácením se zpět na čas. Pokud se mnou souhlasíte, tak každý hlas se počítá.
Dobrý nápad, taky mi to vadí. Celkově mám tyhle strongholdy za slabší část BG 2 - a líbí se mi právě jen gilda a planární koule.
Hlavně doufám že BG2:EE vůbec vyjde, tyhle tahanice můžou skončit jakkoliv. Hlavně by mě mrzela Neera a Rasaad, jejich příběhy jsou nakousnuté docela dobře, a hlavně - mnich je v BG 2 daleko lepší než na prvních levelech a to samé platí i o wild mage - daleko zábavnější než v jedničce, navíc silná družina si líp poradí s nechtěným vyvoláním Tanar'ri než ta na prvním levelu
Plánuju sestavu HH C/R, Minsc, Rasaad, Imoen(Yoshimo), Neera a asi Jan jakožto zloděje, ale tady záleží jestli bude v BG2:EE nový nezlý zloděj. Mám v záloze ještě F/T, ale to asi až na druhé hraní
No, ví se že v BG2 bude 4-5 nových postav.
1) Rasaad
2) Neera
3) Dorn
4) Nějaká nová zlodějka ( není oznámeno přesvědčení, ale bude spíš zlá, jelikož je v BG2 přebytek dobrých postav a i všichni zloději jsou tam trochu nelogicky dobří nebo neutrální )
5) Baeloth ( není potvrzený, ale asi se taky oběví, jelikož je to jediný zaklínač ve hře a hráči ho tam chcou [ dokonce se kvůli toho sepisují petice ] )
Jj, pravda, asi bude zlá a vlastně je to dobrá volba. Jen se musím někdy hecnout a dohrát jedničku za zlo
Ono celkově je v BG2 málo zlých postav, takže přidání Baelotha by bylo dobré. Když připočteme Dorna a snad tu novou zlodějku, bude konečně trochu na výběr. Dřív byla nutnost stáhnout npc mody, aby si člověk zahrál za opravdu zlou družinu, a ne zlo/neutrální (já měl rád NPC mod Valen:)).