Skip to content

Predobjednavka

2

Comments

• azuritazurit Member Posts: 182
    @bukva chod na www.beamdog.com , vpravo hore klikni na 'Sign up' vypln (v tomto poradi) e-mail, prezivku, 2x heslo. Mozno to od teba bude chciet overit e-mail, tzn. poslu ti tam spravu, v ktorej musis nieco odkliknut (uz si nepamatam, ako to bolo). Nasledne sa prihlas cez 'Sign in', klikni hore na 'RPG', v zozname vyhladaj Baldur's gate a klikni nan a vpravo v zltom ramiku klikni na 'Pre-order for 19.99'. V sekcii 'Pay with Credit card' vypln (v tomto poradi) meno uvedene na tvojej karte, cislo karty, kod na zadnej strane karty, datum jej exspiracie, ODklikni 'Securely store credit card....' a klikni na 'Process Order'.
  • HadrianBlackwaterHadrianBlackwater Member Posts: 121
    Edvin said:

Ok teď tomu věřím, jelikož ten pul-ork nevypadá že by byl zrovna " růžový hošík " tak mi ten mnich nebude smět do party.

zrovna někde tady na foru se spekuluje že právě Dorn bude bi... SPOILER tak už možná chápu proč ho nechala jeho grupa ve vězení

• Danny_SDanny_S Member Posts: 596
    Já to nechápu. :-)
    V Dragon Age se to HomoSEXualitou a BiSEXualitou jen hemží, až jsem z toho měl pocit, že celá hra je jeden velký a nechutný grupáč. :-D
    Takže se pak docela divím, že něco také není v BG: EE, když DA de facto vychází právě z BG. ;-)

Ne, že by mi to nějak chybělo, ale za nějakou hezkou romanci (např. já jako paladin a Imoen ... ;-) )
    edited October 2013
    jenže to by byl incest :D. Jde o to, že ta hra vznikala před 15 lety, tehdy tyhle věci byli ve větší míře tabu. Obzvlášť ve hrách. Dneska je to někdy až vážně přehnané. Příklad skyrim kde je jedno kdo je tvůj partner dle rasy a pohlaví.
  • PJ_TreworPJ_Trewor Member Posts: 153
    Luku, hrál jsi někdy BG2? Imoen nemůže být tvoje partnerka z genetických důvodů :) ale, pokud ti na netradičních sexuálních orientacích tak záleží, tak existují uživatelské mody, který umožňují mít romanci s kýmkoliv, nebo mít i více romancí zároveň. když budeš chvilku hledat, určitě je najdeš.
  • Danny_SDanny_S Member Posts: 596
    Trewore, Dvojku jsem hrál jen velmi krátce, jen jsem vymotal do města a dále už to nehrál.
    Z Jedničky jsem měl pocit, že Imoen je jen velmi dobrá kamarádka a ne že to bude moje sestra ... po matce? ;-)
    O incest vážně nestojím ani ve hře ... ale když tam nejsou žádné pořádné baby, které by stálo za to svádět. :-(
  • SouthpawSouthpaw Member Posts: 2,026
    @PJ_Trevor - technicky, Imoen nemusi byt geneticky spriznena. Je to tvoje napul-sestra ze strany otce - Bhaala. Jenz byl buh a pouze obyval nejake lidske telo. Dost lidi uz o tom spekulovalo a vseobecny konsenzus je, ze spolecnou mate pouze svoji "bozskost", geny jsou jine.
    Na druhou stranu tady zase ale muze zabodovat tzv Westermarckuv efekt, kdy se pratele z detstvi sexualne odpuzuji.
    Southpaw said:

Na druhou stranu tady zase ale muze zabodovat tzv Westermarckuv efekt, kdy se pratele z detstvi sexualne odpuzuji.

Rozhodne neplatí pro Cersei a Jamieho v Games of Thrones :D
  • EdvinEdvin Member, Translator (NDA) Posts: 3,244
    Southpaw said:

Viděl jsi někdy nějaké japonské anime? :D
    @HadrianBlackwater, @Edvin - muhehe...ano vyhrali jste. V pribezich Westermarckuv efekt neexistuje :-D
  • IdahoIdaho Member Posts: 608
    Dotaz k předobjednávce BG2 - žere ten beamdog i paysafecard? Je tam řádek pro kupon, ale jestli tam jde i psc, ani zmíňka
  • christofchristof Member Posts: 224
    ne, jen karty nebo paypal
    Au, dík za info
    Tak jsem se konečně odhodlal, začal registračku na paypal, pak mě ovšem napadl steam, je to tam sice o něco dražší, nicméně berou paysafecard a steam používám. Netušíte někdo, jak to bude s BG2 a steamem? Půjde hrát i bez něj (on dost otravuje, dlouho se spuští a ještě aktivně přemazává úpravy (češtiny)
    Smutné je, že dneska se crackují i originální hry. Ono nutnost mít disk pořád v mechanice nebo trvalé připojení k netu ( když máš hry na notebooku a námáš k dispozici trvalé připojení ) je dneska opravdu vopruz. Tak jako tak nebudeš mít v tomhle ohledu potíže.
    Já jsem tradičně nakonec stejně vybral paypal, protože jsem línej dojít si pro psc :) Ono s těma hrama... na jednom warez webu, kam chodím čistě jen kůli...ehm...pěknejm reklamám, bylo BG:EE vyloženě pár dní po vydaní ke stažení... ale já si to kupuji spíše z principu, díky EE se k BG vracím (pro mě je prostě paráda, že si to stáhnu a hraju, neřeším hi res mody atd...) a jsem za to rád, tudíž svůj vděk vyjadřuju platbou a doufám, že to tvůrcům pomůže k dalším takovým projektům (že by konečně dodělaný otrokářsky q ve falloutu :D). Na druhou stranu, za pateticky stále se opakující cod bych rozhodně 60 euro nedal
    CoD je zaměřeno na příležitostné hráče, kterých je sice spousta, ale zase nehrají tak často. Problém ale je, že příležitostní hráči neutratí za hry tolik peněz, jako ti běžní, právě protože nehrají tak často. Bohužel, je MNOHEM jednoduší udělat hru pro příležitostného hráče, než pro běžného :-(
    Mno, to je pravda, nicméně pointou je, že oni nestydatě kopírujou sami sebe, vydávaj každej rok jeden díl,kašlou na balanc a ještě si řeknou o takovou pálku...
    edited October 2013
    @Idaho
    Slyšel jsi někdy o hrách FIFA, NHL nebo NFS ? :D
    Post edited by Edvin on
  • irendieirendie Member Posts: 421
    Má podle vás vůbec cenu si předobjednat BG2EE? Když pokud to bude jak s BGEE tak za půl roku budou 75% slevy...
  • Promo16Promo16 Member Posts: 84
    kde
    irendie said:

Má podle vás vůbec cenu si předobjednat BG2EE? Když pokud to bude jak s BGEE tak za půl roku budou 75% slevy...

kde byla na BG:EE 75% sleva??? na steamu ted stoji BG:EE 15 euro a na beamdog 20 dolaru...ja osobne s koupi BG2:EE nepospicham, pockam si az zase vydaji nejake patche
    Na steamu tuším byla sleva, ale to je záležitost steamu jako takového...něco zdražej, něco zlevněj. BGEE bylo tuším jen v rámci víkendový slevy nebo tak. Já si BG2 EE předobjednal a ještě kůli tomu zakládal paypal a hned jak bude možnost, tak stahuju, zabedním okna (ještě víc), ztemním kobku (ještě víc) a pokud mi ježíšek nepřinese dýku +5 nebo namakanou zbroj, tak ani ten mě od BG neodtrhne :)
  • PeccaPecca Member Posts: 2,215
    Pamatuju si, že BG:EE byla slevněná těsně předtím co ji stáhli z obchodů a pak nedávno když ji slevnil steam tak to Beamdog radši udělal taky.

Jinak jako betatester můžu říct, že BG2:EE se v připravenosti na vydání obrovsky liší od BG:EE. Hlavně těží z fixů, které obsahovaly patche do BG:EE, jelikož používá stejný engine, taky prázdninové "volno" dalo víc času betatesterům a v neposlední řadě má BG2:EE mnohem menší problémy s kompatibilitou módů, protože EEčka používají zmodernizovanou verzi původního BG2 enginu narozdíl od BG1, kde byl engine odlišný (a taky módovací programy jsou víceméně zaktualizované).

Za předobjednávku sice není sleva, ale pokud se už nemůžete dočkat, tak předobjednanou kopii si zahrajete o chvilku rychleji :).
  • EffinyEffiny Member Posts: 378
    Pecca said:

Pamatuju si, že BG:EE byla slevněná těsně předtím co ji stáhli z obchodů a pak nedávno když ji slevnil steam tak to Beamdog radši udělal taky.

Jinak jako betatester můžu říct, že BG2:EE se v připravenosti na vydání obrovsky liší od BG:EE. Hlavně těží z fixů, které obsahovaly patche do BG:EE, jelikož používá stejný engine, taky prázdninové "volno" dalo víc času betatesterům a v neposlední řadě má BG2:EE mnohem menší problémy s kompatibilitou módů, protože EEčka používají zmodernizovanou verzi původního BG2 enginu narozdíl od BG1, kde byl engine odlišný (a taky módovací programy jsou víceméně zaktualizované).

Za předobjednávku sice není sleva, ale pokud se už nemůžete dočkat, tak předobjednanou kopii si zahrajete o chvilku rychleji :).

Tak to mě velice, velice těší, že vyjde BG 2 EE včas a snad i moc nezabugované. Vzala jsem si kvůli tomu i dovolenou, tak ať se Overhaul hezky snaží. :-) Teď ještě číhat, jak dopadne český překlad...
  • sarethsareth Member Posts: 54
    edited November 2013
    Chcem sa spýtať, či BG2:EE výjde okrem Beamdog naraz aj na Steme? Na Steame je síce písaný rovnaký dátum, ale viem, že minulý rok bola určitú dobu exkluzivita pre Beamdog.
  • DudoDudo Member Posts: 361
    A nie je lepsie cez beamdog kupovat ? Ak vyjde patch, tak ho mas hned, na steame musis cakat.
    Beamdog už nějaký ten pátek pozoruju a něco mi říká, že nám cca 13-14 řeknou, že to bude až za měsíc.
    ( A to ještě v tom lepší případě )
  • sarethsareth Member Posts: 54
    Dudo said:

A nie je lepsie cez beamdog kupovat ? Ak vyjde patch, tak ho mas hned, na steame musis cakat.

Steam som začal používať len nedávno, ako dlho štandardne trvá kým sprístupnia patch?

• DudoDudo Member Posts: 361
    to netusim, ale kamos si kupil BG:EE cez steam a este stale nema novy patch, ktory vysiel 1.11.
    Edvin said:

Beamdog už nějaký ten pátek pozoruju a něco mi říká, že nám cca 13-14 řeknou, že to bude až za měsíc.
    ( A to ještě v tom lepší případě )

Pry jsou docela blizko a i kdyby to meli pustit ted hned, tak by to asi slo udelat v pohode. Uz jenom opravuji nejake mensi chybky atd. Alespon to rikal Phillip Daigle.
Sign In or Register to comment.