Hra se seká a nedá hrát :(
A já nevím proč!
Zkoušel jsem zvýšit max. framerate v baldur.ini, ale nepomáhá to.
Pamatuji si, že jsem měl kdysi dávno, ještě na prvním patchi úplně stejný problém a pomohlo mi, když jsem stáhl celkově upravený baldur.ini odněkud, už nevím odkud... Nevíte někdo jak na to?
P, S, Jde o BG1EE
Zkoušel jsem zvýšit max. framerate v baldur.ini, ale nepomáhá to.
Pamatuji si, že jsem měl kdysi dávno, ještě na prvním patchi úplně stejný problém a pomohlo mi, když jsem stáhl celkově upravený baldur.ini odněkud, už nevím odkud... Nevíte někdo jak na to?
P, S, Jde o BG1EE
0
Comments
Já hádám, že máš intel grafiku a na intel grafikách to jede sekaně. Pokud máš i druhou grafiku, tak to přes ovladací panel karty přepni na tu druhou, či v novějších win klikni pravým na exáč a dej "spustit s grafickým pocesorem" který není intel
Chce to vědět, jaký máš operační systém, jakou máš grafiku, odkud hru máš a jestli jedeš na aktuálním patchi.
RAM: 864 MB
Grafická karta: NVIDIA GeForce 7025 / NVIDIA nForce 630a
Rozlišení: 1920x1080 (32 bit)(60Hz)
S tím, že tento patch mi asi na tomto PC nikdy fungovat nebude jsem se smířil... Tak jsem si obstaral 1.0.2007 a ten mi funguje bez sekání, samozřejmě s příslušnými bugy. První bug přišel ve skladu s krysami (Svítící tvrz), kde si zadavatel úkolu nevšímá, že jsou krysy mrtvé. Udělal jsem tedy fintu, hru jsem načal v nejnovějším patchi, načetl v nejstarším patchi a quest funguje správně.
Jenomže! Není to tak, že je zbavena bugů pouze Svítící tvrz, protože se načetla v nejnovějším patchi, anebo jsem podobných bugů zbaven zcela?