zdar! ani nevíte jak moc se na tohle těším BG jsem hrál "jen" dvojku ale je to pro mě do dnešní doby jeden z nejsilnějších herních zážitků těšim se moc...
nazdar vsichni asi nema cenu rikat jak se na to tesim baldura1,2 + datace, iwd 1,2 + datace, nwn 1,2 + datace, torment to vsechno sem otocil nespocetnekrat, k tomu sem jeste precet vsechno co slo od salvatoreho no... az to vyjde tak se z toho po! :-D
ani nedokážu popsat jak se těším, pořád platí vydání "tohle léto" nebo už se to posunulo? Nemůžu se dočkat až si to zase zahraju s kamarádama protože nějak se mi nedaří rozjet první a ani druhý díl Baldura po netu
Zdravím všechny vespolek, ve svém věku už sice začínám být pomalu "dinosaurus" ale na BG a ostatní hry ze světa Forgotten Realms stále nedám dopustit :-))
Zdarec všem. Jako obrovský fanda jsem u zprávy o vydání vylepšené verze bg stál s otevřenou hubou. BG 2 jsem dohrál snad 20x. :-) Jelikož jsem se ale nikdy nedostal k dohrání BG 1 (vůči bg2 mi chybělo spoustu zábavných prvků) mám otázku, na kterou jsem nenašel odpověď a třeba někdo z vás bude vědět..
Bude BG:EE převedené do BG2:TOB ui? Myslím tím ovládání, TAB to show loot, uspořádání oken, inventář? Nebo dokonce ještě vylepšené nad rámec tob?
Zdravim vsetkych BG nadsencov. Hladal som stare klasiky co by som rozbehol na android tablete a vobec som nedufal ze najdem toto. Ak je pravda to co pisu, tak budem nenormalne stastny.
Ahoj, zdravím všechny zde a ty odpovědné za překlady obzvláště BG1/2 jsou hry, u kterých jsem strávil vcelku dost času a takle po letech je to skutečná výzva zahrát znovu. Asi budu muset koupit iPad, protože jsem před časem řekl "iPad bych si koupil pouze tedy, pokud na něm bude Baldurs gate"
Comments
asi nema cenu rikat jak se na to tesim baldura1,2 + datace, iwd 1,2 + datace, nwn 1,2 + datace, torment to vsechno sem otocil nespocetnekrat, k tomu sem jeste precet vsechno co slo od salvatoreho no... az to vyjde tak se z toho po! :-D
ani nedokážu popsat jak se těším, pořád platí vydání "tohle léto" nebo už se to posunulo? Nemůžu se dočkat až si to zase zahraju s kamarádama protože nějak se mi nedaří rozjet první a ani druhý díl Baldura po netu
BG, BG2 a Planescape Torment - kam se na to s... dnešní hry. Tohle jsou moje srdcovky.
Bude BG:EE převedené do BG2:TOB ui? Myslím tím ovládání, TAB to show loot, uspořádání oken, inventář? Nebo dokonce ještě vylepšené nad rámec tob?
Go for the eyes Boo, go for the eyes!!!